Win10:n Outlook.com haluaa Gmail sähköpostin tiedot

Ratkaistu
Tämä aihe sisältää 2 vastaukset, 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  user-339232 6 kuukautta, 2 viikkoa sitten.
Tekijä
user-339232
Katsoja (Spectator)

 

 

Outlook.com haluaa lukea Gmail viestit?

Kun avaan Win10:ssä Outlook.com sähköpostin, niin siellä aukeaa aina, että päivitä Gmail? Päivityksessä lukee, että Outlook.com haluaa Gmailista kopioida tietoja itselleen Gmail profiilistani, henkilötietoja   jne? Miten saan tämän pyynnön Outlook. com sähköpostista kokonaan pois, ettei Outlook. Com saa tietojani, koska se ei niitä ole 16.11.2019 mennessä aikaisemminkaan pyytänyt? Poistuuko Outlook.com:in päivityspyyntö Gmailista ”synronoinin” poistamisella.? Molempen emailien avaukset (Outlook ja Gmail) näkyy Win10:ssä yhdellä klikkausella?

Mitä pitää tehdä asetuksissa Outlook.com:ssa, että tämä päivityspyyntö häviää? Päivitin Gmailini kyllä Android tabletissani, kuten se pyysi päivitystä.

 

 

 

 

Joppe
Joppe
Osallistuja (Participant)

  Hei,

  Jos sinulla on Gmail tuotuna Outlook.comiin, niin kyllä Gmailin tiedot pitää kertoa Outlook.comille. Se koskee kuitenkin vain kirjautumistietoja, ei Outlookin pitäisi muuta hakea. Päivitys luultavasti meinaa vain sitä, että Outlook-com on hukannut jotain tietoja ja pyytä siksi päivitystä, jos olet esismerkiksi muuttanut salasanaa Gmail-tilissäsi.

  Tarkista myös Outlook.comin asetuksista, että Gmail-tiedot ovat kunnossa:
  Avaa asetukset oik. yläkulman hammasrattaasta, valitse Näytä kaikki Outlookin asetukset ja valitse Synkronoi sähköposti.

  Siellä pitäisi olla Gmail yhdistettynä. Jos et käytä Gmailia Outlook.comissa, poista se roskakorin kuvakkeella, joka näkyyn kun hiiren vie tilin päälle.

  Joppe


  user-339232
  Katsoja (Spectator)

   Win 10 pyysi kyllä enemmänkin kuin kirjautumistietoja, mm. lukea Gmailin sähköpostin sisältöjä, lähettää tietoja kolmansille osapuolille. En minä tuollaista halua hyväksyä. Joten vaikeasti löydettävän Gmailin sygronoinin poistaminen oli oma haasteensa Outlook.com:sta. Joten pyydän sinulta nyt apua Gmailin pikakuvakkeen luomisesta Windows 10 näytölle, niin ettei mitään kalenteri kytköksiä tarvitse liittää yms. Joten jään odottamaan selkeitä ohjeita joltakin viisaalta?

   Vain tilaaja voi kirjoittaa foorumille