Outlook ja Windows 10

Avoin
Tämä aihe sisältää 1 vastaus, 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi KotiMikro-tuki KotiMikro-tuki 8 kuukautta, 1 viikko sitten.
Tekijä
ahkera
Katsoja (Spectator)

Koneeni ilmoitti, että sähköpostin ja kalenterisovelluksen tiliasetukset ovat vanhentuneet. Tässä oli ohjeita ja seurasin niitä, mutta en pääse kumminkaan Outlookiin enkä Windowsiin ps:llä. Kännykällä pääsen kyllä Outlookiin. Outlook on minulle tärkeä ja nyt windows tuntuu lukitsevan tietonsa. Annoin uuden salasanan Windowsiin, mutta ei auttanut. Mitä teen seuraavaksi?

Olen puhdistanut koneen WashAndGo-ohjelmalla muutama päivä sitten. Ei kai se vaikuta asiaan?

KotiMikro-tuki
KotiMikro-tuki
Osallistuja (Participant)

  Moi,

  WashAndgo ei vaikuta tuohon Microsoftin ilmoitukseen vanhentuneista asetuksista.

  Tällä Microsoftin tukisivulla on ohjeita ongelman korjaamiseen. Sivulla kerrotaan muun muassa, että ongelma voi johtua myös varmenteesta:
  https://bit.ly/ms-tiliasetukset-vanhentuneet

  Varmista myös, että kirjaudut Windowsiin Microsoft-tililläsi.

  Jotkut ovat saaneet tuon ilmoituksen korjattua myös ottamalla automaattisen ajan määrityksen pois päältä, mutta tämän konstin toimivuutta ei ole vahvistettu. Kokeilla aina voi:
  Napsauta kakkospainikkeella tehtäväpalkin aika- ja päivämääräkohtaa ja valitse Muokkaa päivämäärää ja aikaa. Laita kohdan Määritä aika automaattisesti tilaksi Ei käytössä. Jos ongelma korjaantuu tällä tavalla, nin kokeile sitten laittaa automaattiaika takaisin päälle.

  Ystävällisin terveisin,
  KotiMikro-tuki

  Vain tilaaja voi kirjoittaa foorumille