Kannetavan näyttö on harmaa?

Avoin
Tämä aihe sisältää 3 vastaukset, 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Joppe Joppe 7 kuukautta, 3 viikkoa sitten.
Tekijä
kariruotsalo590140
Katsoja (Spectator)

Hei! Minun kannettavan näyttö meni yhtäkkiä harmaaksi ja nyt ei aukea koko läppäri ollenkaan näyttää vaan sitä harmaata koko ajan ???

Joppe
Joppe
Osallistuja (Participant)

  Moi,

  Jos Windows ei edes yritä käynnistyä, eli näytön alareunassa ei pyöri pieni rinkula, niin sitten kyseessä voi olla ikävästi laitevika.

  Koita ensin sitä, että sammutat koneen (pidä virtapainike  pohjassa, kunnes kone naksahtaa sammuksiin), irrotat virtajohdon ja akun, odotat minuutin, laitat sitten kun takaisin ja käynnistät koneen.

  Jos  mitään ei tapahdu, niin sitten taitaa olla edessä huoltoreissu.

  Terveisin,
  Joppe


  kariruotsalo590140
  Katsoja (Spectator)

   Kiitos vastauksesta sain koneeni toimimaan eli:näyttö oli harmaa mutta hiiren kursori näkyi muuta ei pystynyt tekemään

   kone on Acer aspire E17  sammutin koneeni ja käynnistin sen ja painoin f12 nappulaa yhtäaikaan ja pidin pohjassa vähän aikaa niin kuulu pim ääni ja kone alkoi toimimaan jos tästä on apua joillekin muille jolla sama kone niin hyvä juttu en tiedä mitä minä tein kun kone meni niin jumiin?

   Joppe
   Joppe
   Osallistuja (Participant)

    Ahaa, olipas hyvä että sait sen pelittämään.

    Syynä saattoi olla jokin pieleen mennyt päivitys. Tuo F12 on kaiketi Aspiren käynnistysvalikon painike tai vastaava. Se ehkä latasi biosin uudestaan ja sai koneen kuntoon.

    Pääasia että toimii!

    Joppe

    Vain tilaaja voi kirjoittaa foorumille