Bitdefender

Avoin
Tämä aihe sisältää 2 vastaukset, 3 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  user-328717 2 vuotta, 3 kuukautta sitten.
Tekijä
user-449584
Katsoja (Spectator)

Moikka

Bitdefenderiä suositellaan, mutta kun vanhassa Pc:ssä on Windows xp ja sitä kun on pakko käyttää, ei ohjelma sille asennu. XP:lle sopiva versio löytyy AIIXPsoft.com sivulta. Onko sivusto turvallinen ? Jos ei, niin onko tiedossa muuta hyvää vaihtoehtoa XP:lle ? Pandaa,  Avastia ja McAfeeta olen joskus käyttänyt, mutta en tykänny. Olivat ”päälle käyviä” markkinoinnissaan.

Nimimerkki Turvaton

 

 

 

KotiMikro-tuki
KotiMikro-tuki
Osallistuja (Participant)

  Moi,

  Windows XP:tä ei valitettavasti enää virallisesti tueta, eikä sille siksi aktiivisesti ylläpidetä yhteensopivia ohjelmia.

  Vaikka esimerkiksi Avastin vanhan version saa XP:lle, päivityksiä ohjelmaan ei saa, koska Avast lopetti vuoden 2018 lopulla XP- ja Vista-tuotteidensa päivittämisen.
  Sama tuen loppuminen koskee myös muiden valmistajien tietoturvaohjelmia, joten mitään suosituksia on mahdoton antaa.

  Tuo mainitsemasi sivusto ei ole tuttu, joten sen turvallisuudesta ei ole tietoa. Ohjelmat kannattaa ladata suoraan valmistajan sivuilta, niin silloin saa luotettavan version.

  Ystävällisin terveisin,
  KotiMikro-tuki


  user-328717
  Katsoja (Spectator)

   Bitdefender on toiminut hyvin virustutkana, mutta viime aikoina olen törmännyt ikävään ongelmaan sen kanssa.

   Ihmettelin kun 256 gigatavun ssd asemani alkoi olla koko ajan täynnä kannettavassani. Tarpeeksi ongelmaa selvitellessäni paljastui että Bitdefenderin logitiedostot olivat ongelman aiheuttajina.

   Kysymykseni kuuluukin saako Bitdefenderistä kytkettyä logitiedostojen luontia pois vai pitääkö logitiedostot poistaa jatkossa käsin. Sain vanhat logitiedostot poistettua Iobit Unlocker ohjelman avulla ja samalla levytilaakin vapautui runsaasti, mutta toivoisin jonkinlaista ratkaisua jatkossa helpompaa ratkaisua ongelmaan.

   T: Ari

   Alueelle ‘TIETOTURVA’ ei voi kirjoittaa uusia aiheita eikä vastauksia olemassaoleviin aiheisiin.