asiaa virusturvasta

Tämä aihe sisältää 2 vastaukset, 3 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  taistoo1 3 vuotta, 10 kuukautta sitten.
Tekijä
tero
Katsoja (Spectator)

meinaan mennä sekaisin tietoturvan suhteen kun mulla on windows10 ja mahdollisuus käyttää norton premium ja avg internet securityn ja windowsin oman tietoturvan ohjelmistoja niin mitä käyttäisin ja millä pärjää riittääkö windowsin oma tietosuoja entä kumpi näistä on parempi avg vai norton

Joppe
Joppe
Osallistuja (Participant)

  Hei,

  Kyllä Windows 10:n nykyistä Defenderiä on kehuttu ja sillä pitäisi pärjätä, jos ei aivan mahdottomasti lataile sokkona kaiken maailman sivustoilta.

  Omassa koneessani olen jo vuosia käyttänyt Nortonia, kun olen siihen tottunut. AVG:n maksullista en ole kokeillut, joten en osaa siitä sanoa mitään.

  Kyllä nuo maksulliset paketit kaikki tehokkaita ovat ja erot ovat lähinnä marginaalisia. Tässä AV-Testin viimeisimmässä labratestissä Norton sai vähän paremmat pojot kuin AVG.

  Mukana oli 19 virustutkaa, joista kuusi sai AV-Testin ”huipputuote”-maininnan:
  https://www.av-test.org/en/antivirus/home-windows/

  Joppe


  taistoo1
  Osallistuja (Participant)

   Heippa

   Microsoft Defender Antivirus päivitys KB2267602 asennus ei onnistu ilmoittaa virhekoodia ox80070643 Netissä on kyllä joitakin ohjeita sen korjaamiseksi mutta on aika monimutkaiset näin harrastelijan toteuttaa (löytyykö yksinkertaisempia yai selvempiä) Päivityksen vieanetsintä ei auta.

   Otin kyllä antivuruksen käyttöön että ei ongelmia pitäisi tulla mutta olisi kiva tuokin ratkaista.

   taistoo1

   Alueelle ‘TIETOTURVA’ ei voi kirjoittaa uusia aiheita eikä vastauksia olemassaoleviin aiheisiin.