Ulkoinen kovalevy ”katosi”

Avoin
Tämä aihe sisältää 2 vastaukset, 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Joppe Joppe 5 kuukautta sitten.
Tekijä
user-465843
Katsoja (Spectator)

Läppärin tila loppui ja liitin Toshiba kiintolevyn avuksi ja ohjasin kuvat ja isommat tiedostot tälle ulkoiselle laitteelle, n.300 gt . Tietoturvahuolien vuoksi irroitin levyn surffailun ajaksi, mutta liittäessäni levyn seuraavan kerran ei tietokone löytäny kovalevyä saati sisältöä…. onko tiedostot menetetty nyt??


As.so.us.istum

As.so.us.istum

Joppe
Joppe
Osallistuja (Participant)

  Hei,

  Ulkoinen levy saattaa vielä näkyä Levynhallinnassa, jossa sille voi yrittää antaa asemakirjaimen, jolloin levy hyvässä lykyssä taas näkyy Windowsissa.

  Liitä ensi ulkoinen levy tietokoneeseen. Napsauta sitten kakkospainikkeella aloituspainiketta ja valitse Levynhallinta. Napsauta kakkospainikkeella asemaa, joka vastaa kooltaan ulkoista levyä ja jolla ei ole kirjaintunnusta. Valitse Muuta asemakirjain ja polku, niin pääset antamaan levylle asemakirjaimen.

  Jos levyä ei saa tuolla tavalla näkyviin, niin sitten voi kokeilla liittää levy johonkin toiseen tietokoneeseen. Jos se ei näy siinäkään, niin sitten levy voi olla niin rikki, ettei siitä saa kaivettua tietoja kuin jollain palautusohjelmalla.

  Joppe

  Joppe
  Joppe
  Osallistuja (Participant)

   Tuli vielä mieleen edelliseen liittyen, että kai kannettavasi usb-liitännän virrat riittävät ulkoiselle levylle? Jos läppärisi on jokin hybridi- tms. laite, niin se saattaa tarvita sellaisen ulkoisen levyn, jossa on oma virtalähde.

   Joppe

   Vain tilaaja voi kirjoittaa foorumille