DaVinci antaa virheilmoituksen

Avoin
Tämä aihe sisältää 1 vastaus, 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi KotiMikro-tuki KotiMikro-tuki 1 viikko, 6 päivää sitten.
Tekijä
user-538059
Katsoja (Spectator)

Latasin DaVincin mutta se ei halua toimia. Totesin google-haulla, että ongelma on yleinen. Koneeni on uusi Lenovo Windows 10 intel core i5, GPU: intel uhd graphics 620. Virheilmoitus liitteenä.

Attachments:
KotiMikro-tuki
KotiMikro-tuki
Osallistuja (Participant)

  Moi!

  DaVinci toimii huonosti yhdysrakenteisten näytönohjainpiirien kanssa, sillä ohjelma tukee parhaiten erillisiä näytönohjaimia, eikä niitäkään läheskään kaikkia.

  Ongelma ei kuitenkaan ole välttämättä niinkään ohjainpiirissä kuin ajureissa ja Windows 10:ssä, joka on DaVincin foorumipostausten mukaan aiheuttanut samaa ongelmaa monelle käyttäjälle. Kun jokin ajuri tai ohjelma on päivittynyt, niin tuo virheilmoitus on tullut vastaan DaVincia käynnistäessä.

  Sitä voi ainakin kokeilla, löytyykö tuolle näytönohjaimelle päivitettyä ajuria. Se saattaa auttaa tuohon ongelmaan.

  Täältä voi ladata Intelin 620-piirin ohjaimen:
  http://bit.ly/uhd-620-ajuri

  Kannattaa ensin kokeilla automaattia Get started -valinnalla, jos ei ole varma omasta kokoonpanosta. Kahdesta käsin ladattavasti ylempi, 9. syyskuuta päivätty versio, on beeta. Alempi, 18. elokuuta päivätty, on varmempi valinta, jos automaatti ei toimi ja lataus pitää tehdä käsipelillä.

  Ystävällisin terveisin,
  KotiMikro-tuki

   

  Vain tilaaja voi kirjoittaa foorumille