Miten kannettavasta tietokoneesta saa näytön?

Avoin
Tämä aihe sisältää 2 vastaukset, 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  user-399410 10 kuukautta, 1 viikko sitten.
Tekijä
user-399410
Katsoja (Spectator)

Kotona olisi toimettomana kaksi kannettavaa tietokonetta.Pitääkö ostaa näyttö vielä erikseen, vai toimiiko vanhojen kannettavien näyttö näyttönä? Tarkoituksena olisi jakaa näytöt ja vetää avoinna olevia välilehtiä toiseen koneeseen.

Bluetooth-yhteydet ollee molemmissa koneissa ja HDMI-liitäntä mahdollisuus. Keskustelevatko keskenään ainoastaan erillinen tietokoneen monitori  tai TV-näyttö kannettavan kanssa?

 

Joppe
Joppe
Osallistuja (Participant)

  Moi!

  Kyllä homman pitäisi onnistua spacedesk-ohjelman avulla, jos laitteet vaan ovat samassa lähiverkossa. Suoraan piuhalla niitä ei voi yhdistää niin, että toisesta saisi näytön.

  Spacedeskin voi ladata täältä. Tuossa KotiMikron ohjeessa tehdään täppäristä lisänäyttö, mutta kyllä se onnistuu läppäristäkin, kun asentaa myös siihen Spacedeskin. Lähiverkon ei tarvitse olla langaton.

  Joppe


  user-399410
  Katsoja (Spectator)

   Hei!

   Spacedesk toimi hyvin Android-versionana kännykän kautta. Se havaitsi lähiverkossa molemmat kannettavat. Kännykkä  on itselle auttamattomasti liian pieni toiseksi välilehtien näyttäjäksi. Windows-versionana en saanut kahta kannettavaa löytämään toisiaan, saatika keskustelemaan keskenään (Google-playssäkin tarjottiin vain Androidversiota tai IOS). Tabletin kautta olisi varmaan myös toiminut.

   Pitäisi kaiketi ostaa monitori toiseksi näytöksi, kun kannettavat tuntuvat olevan nihkeitä näytönjakajia keskenään.

    

    

    

    

   Vain tilaaja voi kirjoittaa foorumille