Kadonnut levyasema

Ratkaistu
Tämä aihe sisältää 3 vastaukset, 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  heikmi 6 kuukautta sitten.
Tekijä
heikmi
Osallistuja (Participant)

Warning: strpos(): Empty needle in /home/forge/forum.kotimikro.fi/public/content/plugins/amazon-s3-and-cloudfront/classes/as3cf-plugin-compatibility.php on line 906

Hei.
Yrittäessäni selvittää edellistä varmuuskopio-ohjelman ongelmaani, onnistuin tekemään toisen.
Kadotin varmuuskopiointiin käyttämäni levyaseman resurssien hallinnasta, asema näkyy kyllä laitekokoonpanossa.
Kun yritin korjata tilannetta lehdessä 17/2020 olevan ohjeen mukaan ,en löytänyt samoja valintoja, vaan esiin tuli valikko: Uusi koottu asema- uusi rajoitettu asema jne.. valita voi vain -muunna dynaamiseksi levyksi (kuva), siitä en osannut/uskaltanut kokeilla eteen päin. Eli toimisiko tuo ohje jotenkin vai miten aseman saisi näkymään resurssien hallinnassa?

Attachments:

heikmi
Osallistuja (Participant)

  Lisäyksenä/tarkennuksena. Tuo varmuuskopiointiin käytetty levyasema näkyy- ja toimii toisessa tietokoneessa normaalisti. Tässäkin koneessa esim. USB-tikku kyllä näkyy resurssien hallinnassa

  KotiMikro-tuki
  KotiMikro-tuki
  Osallistuja (Participant)

   Moi!

   Kuvan perusteella et valinnut oikeaa asemaa Levynhallinnassa. Peruslevyt ovat laitteen sisäisiä asemia.

   Vieritä näkymää Levynhallinnan alaosassa niin, että ulkoinen asemasi tulee näkyviin. Jos se näkyy Levynhallinassa, niin sen nimen alla lukee ”Siirrettävä”, kuten alla olevassa kuvassa.
   Myös Levynhallinnan yläosasta voi kakkospainikkeella valita kirjaimettoman levyn, jos se vain listassa näkyy. Lisäksi aseman koosta voi päätellä, onko valittuna oikea levy.

   Ystävällisin terveisin,
   KotiMikro-tuki


   heikmi
   Osallistuja (Participant)

    Kiitos ohjeista. Kuvassani oli kyllä aivan oikea levyasema, mutta sitä klikkaamalla tuli esiin se vaihtoehto dynaamisesta levyasemasta. Kun klikkasin samaa asemaa siellä yläosassa, tuli esiin se mahdollisuus nimen antamuisesta sille varmuuskopio levylle. Jokatapauksessa Hieno homma- asia kunnossa.

    Vain tilaaja voi kirjoittaa foorumille