Photo Commanterin lataus

Avoin
Tämä aihe sisältää 1 vastaus, 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi KotiMikro-tuki KotiMikro-tuki 1 vuosi sitten.
Tekijä
user-331856
Katsoja (Spectator)

Kyseisen ohjelman lataus pysähtyy siihen kun ohjelma ei hyväksy sähköposti osoitettani, mikä vikana?

KotiMikro-tuki
KotiMikro-tuki
Osallistuja (Participant)

  Hei,

  Jos olet kirjautuneena Etunurkkaan, niin silloin ohjelman asennustiedoston lataus käynnistyy Lataa ohjelma– painikkeesta. Jos Etunurkkaan kirjautuminen ei onnistu, niin kerro tarkemmin, mitä tapahtuu, tuleeko jokin virheilmoitus yms.?

  Jos tarkoitat Photo Commanderin ohjelman rekisteröintiä, kuten lehden 14/2018 sivuilla 24-25 neuvotaan, niin kerro myös tarkemmin, tuleeko jokin virheilmoitus ja missä vaiheessa.

  Lähetä myös ruutukaappaus tai vaikka kaksi tilanteesta, johon kirjautuminen tai lataaminen pysähtyy. Kuvien avulla ongelmaa on helpompi selvittää.

  Kuvan voi liittää viestiin tekstikentän yläpuolella olevan työkalurivin päässä olevalla painikkeella:

  Napsauta esiin tulevan valintaikkunan Lähde-ruudun päässä olevaa kansiokuvaketta, niin pääset valitsemaan liitettävän kuvan.

  Jos käytössä on Windows 10, niin ruutukuvan saa kaapattua näppäinyhdistelmällä Windows+Print Screen. Kuva tallentuu Kuvat-kansiossa olevaan Näyttökuvat-kansioon, josta kuvan voi liittää sähköpostiin liitetiedostoksi.

  Windows 10:ssä ja Windows 8:ssa voi käyttää ruudun kaappaamiseen myös Kuvakaappaustyökalu-nimistä ohjelmaa. Windows 7:ssä ohjelman nimi on Leikkaustyökalu.

  Kaappaustyökalut löytyvät helpoiten kirjoittamalla hakuun työkalun nimi. Seiskassa Leikkaustyökalu on myös Apuohjelmat-kansiossa (Käynnistä -> Kaikki ohjelmat -> Apuohjelmat).

  Ystävällisin terveisin,
  KotiMikro-tuki

   

   

  Vain tilaaja voi kirjoittaa foorumille