Whatsapp

Avoin
Tämä aihe sisältää 3 vastaukset, 3 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi KotiMikro-tuki KotiMikro-tuki 2 vuotta, 2 kuukautta sitten.
Tekijä
Moriz
Katsoja (Spectator)

Miten saan älypuhelimen Whatsapp:sta yhteystiedon pois kokonaan? Google haku antaa 10 erilaista ohjetta, mutta mikään ei auta. Ohjeet ovat niin sekaisia ja kaikkia nimiä ei löydy mistään? Puhelun esto, nyt löytyy, mutta ei sekään mitään yhteystietoa poista, nimi ja numero jää kuitenkin? Puhelimeni on Samsung A40.

Poistuuko Whatsapp:ata yhteystiedot, jos ohjelman poistaa ja lataa uuden?

Joppe
Joppe
Osallistuja (Participant)

  Minulla se ainakin onnistuu iPhonessa näin, luulisi että Androidissa on sama kaava:
  Avaa WhatsAppissa uusi keskustelu, valitse yhteystieto, napauta sen kuvaketta yläreunassa, valitse Muokkaa ja valitse alhaalta Poista yhteystieto.

   


  Moriz
  Katsoja (Spectator)

   Kuule ei onnistu. Ei tuolla neuvolla ei löydy, niitä annat ymmärtää. Minulla on yläosassa vihreällä puhelinumero(USA:sta) ja kuva. Tämän edellisen haluaisin pois kokonaan, miten? Sitten  on edelleen tietoja: Viestit tähän keskusteluun ja puhelut salataan täysin. Napauta lisätietoja >lisätiedoiste ei apua. Estit tämän yhteustiedon.>Napauya poistaalsesi esto>Poista esto lähettääksesi viestin > Peruuta>poista esto. Lähettäjä ei ole yhteystiedoissasi. KYLLÄ ON KUN OLEN SE EDELLÄ KERTONUT. > Ilmianna > Poista esto > Lisää yhteystietoihin> Syötäviesti. 3.pisteen takana ylhäällä: >Lisää yhteystiedoihin>Mediat,linkitjs dokukemtit>Mykistä ilmoitukset> Taustakuva>Lisää>Ilmianna>Poista esto>Tyhjennä keskustelu>Vie keskustelu >Lisää pikakuvake.   Ei mistään löydy, vaikka kaivat kuinka syvälle?

   KotiMikro-tuki
   KotiMikro-tuki
   Osallistuja (Participant)

    Joo, olet oikeassa. Ei se onnistukaan, kun lähettäjä ei ole yhteystiedoissa. Sen viestit saa kuitenkin pois niin, että valitsee Tyhjennä keskustelu -> Poista viestit.

    Numero jää silti listaan. Senkin pitäisi lähteä, kun sovelluksen  poistaa ja asentaa uudelleen.

     

    Alueelle ‘ÄLYPUHELIMET JA TAULUTIETOKONEET’ ei voi kirjoittaa uusia aiheita eikä vastauksia olemassaoleviin aiheisiin.