Samsung Galaxy 3 lukossa

Avoin
Tämä aihe sisältää 1 vastaus, 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Joppe Joppe 1 vuosi, 3 kuukautta sitten.
Tekijä
user-336065
Katsoja (Spectator)

En pysty avaamaan vanha samsung-puhelintani. Oli pitkään käyttämäti, mutta nyt löytyisi puhelimelle käyttäjä. Ainoa vika ettei sitä saa auki. Piirroskuvio ei enää tule mieleen.

Googlettamalla tuolle puhelimelle on neuvo: Sammuta puhelin. Sen jälkeen paina yhtäikaa ääni ylös, koti ja virtapainiketta laitteen käynnistyessä. Ja lopeta painaminen kun logo ilmestyy. Mutta tuo systeemi ei toimi. Puhelin käynnistyy normaalisti.

Onko jollakin joku neuvo millä pääsisi valitsemaan tehdasasetukset. Huoltoon tuota ei enää kannata viedä. Maksaa sen verran paljon. Pitäisi kotikonstein pärjätä.

Joppe
Joppe
Osallistuja (Participant)

  Moi,

  En ole varma, mutta jos siinä tulee teksti ”Unohtunut salasana tai kuvio”, niin valitsemalla sen laitteeseen pääsee Google-tilin tunnuksilla ja voi vaihtaa unohtuneen kuvion. Se kuitenkin tietääkseni edellyttää, että puhelimen Android-versio on korkeintaan 4.4 Kitkat, sitä uudemmissa tuota unohdusvalintaa ei tule, vaan luuri pitää palauttaa tehdastilaan.

  Mutta siis, kyllä sen tehdasnollauksenkin pitäisi noilla napeilla kaikissa Samsungeissa toimia ja sieltä pitäisi recovery-valikko tulla näkyviin. Muuta konstia ei sitten ole, paitsi se huolto. Kokeile vielä, jos se kuitenkin onnistuisi:

  1. Sammuta puhelin
  2. Paina ja pidä pohjassa ääni ylös, koti ja virta.
  3. Vapauta painikkeet, kun Android recovery -valikko tulee näkyviin.
  4. Vieritä palkkia äänenvoimakkuusnapeilla kohtaan wipe data/factory reset ja paina virtanappia.
  5. Valitse Yes, ja sitten kun valikko tulee näkyviin, valitse reboot system now.

  Joppe

  Vain tilaaja voi kirjoittaa foorumille