Nokia 5 ja ns puhdas android

Ratkaistu
Tämä aihe sisältää 1 vastaus, 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Joppe Joppe 1 vuosi, 6 kuukautta sitten.
Tekijä
hyggepost
Osallistuja (Participant)

Käyttökokemus suht. mukava mutta

– onko todella niin, että näytön lukitukseen on vain vaihtoehdot pyyhkäisy tai sormenjälki – kaipaisin pin-koodia siihenkin                           – voiko piilottaa wifi hot-spot-verkon nimen, jos voi, miten                         – puheluissa kaiuttimen käyttö aiheuttaa toisinaan luurin toiseen päähän ikävästi oman äänen kuulumisen keskustelussa – lisäksi kaiutin säätää äänen maksimille ja se jää päälle, kun keskustelun aikana ottaa kaiuttimen pois käytöstä ja siirtää puhelimen korvalle. Vika vai puhelimen ominaisuus, aiempi puhelin ei moisia ongelmia aiheuttanut.

 

 

 

Joppe
Joppe
Osallistuja (Participant)

  Pin-koodi tai muu tunnusluku on pakko ottaa käyttöön, pelkkä sormenjälki, naama tai kuvio ei riitä. Pin-koodin voi ottaa käyttöön varamenetelmänä sormenjäljelle. Vähimmäispituus taitaa Androidissa olla neljä numeroa.

  SSID:tä ei voi Androidissa piilottaa, eikä tietääkseni Applenkaan vehkeissä. Mutta ei siihen ole oikein tarvettakaan, onhan se kuitenkin salasanan takana.

  Kaiutin saattaa tosiaan joskus kiertää. Itse käytän harvoin kaiutinta muuten kuin silloin, jos tarvitsen hetkellisesti molempia käsiä muuhun puuhaan.

  Nokia 5 ei ole tuttu, mutta tuo volyymin käyttäytyminen kuulostaa oudolta. Kannattaa käydä huollossa kysymässä.

  Joppe

  Vain tilaaja voi kirjoittaa foorumille