Windows 10/tietokoneen järjestelmänvalvoja

Avoin
Tämä aihe sisältää 0 vastaukset, 1 kirjoittaja, ja siihen kirjoitti viimeksi  hyggepost 6 päivää, 18 tuntia sitten.
Tekijä
hyggepost
Osallistuja (Participant)

Koneessani oli järjestelmänvalvoja-tili sekä paikallinen tili ja koneen sammutus sujui ongelmitta. Jo uutta konetta asennettaessa huoltoliike asensi etäyhteysmahdollisuuden koneeseen, jos sitä tarvittaisiin vanhan tulostimen mahdollisiin käyttöongelmiin liittyen.

Myöhemmin huollon yhteydessä myös paikallinen tili muutettiin järjestelmänvalvojatiliksi, jolla käytössä eri pin-koodi kuin varsinaisella j-valvojatilillä. Tämän jälkeen koneen sammutuksen yhteydessä näyttöön tuli huomautus ’ Joku muu käyttää tietokonetta, sammutetaanko kone siitä huolimatta, että mahdolliset tallentamattomat tiedostot voivat hävitä’

Poistin kuitenkin j-valvojan oikeudet paikalliselta tililtä, kun ko. tiliä käytetään lähinnä nettiselailuun. Jos sinne lisää sovelluksia haluaisin, oletan sen hoituvan j-valvojan pin-koodihyväksynnällä.

No tilimuutos ei kylläkään poistanut lopettamisen yhteydessä em. huomautusta.

Vähäinen tietoni johtaa kyselemään, voiko olla 2 tai useampia j-valvojatiliä ja mikä muu käyttäjä voi olla kyseessä?

Windowsin päivitysten jälkeen  tulevia muutoksia toki aina on ja huoltoliikkeen kanssa olen asioinut jo edellisen tietokoneeni kanssa.

Tietokone on liitetty modeemiin ethernetillä ja talossa on operaattorin valokuitu. Kone on auki vain sitä käytettäessä ja siinä on F-safe virustorjuntaohjelma.

 

 

 

 

 

Vain tilaaja voi kirjoittaa foorumille