Kirjoitetut vastaukset


user-551148
Osallistuja (Participant)

  Hei Maija!

  Kiitos vastauksestasi! Pariston olen jo tarkastanut ja siinä ei ole vikaa, Logitechin Solar App antaa pariston tilaksi erinomainen ja lataus on ollut 90-100%. Vika on jossain muualla.

  Tämä on minulla toinen K750. Edellisen, yli 5 vuotta vanhan, paristo sanoi sopimuksensa irti vuosi sitten, enkä soitten viitsinyt ryhtyä hakkeroimaan sitä, vaan ostin uuden.

  Hain myös Unifying ohjelmalla kaikki saatavilla olevat päivtykset ja asensin ne. Ei vaikutusta onglemnaan. Eilen älysin sitten vielä kokeilla yhtä temppua, eli poistin näppäimistön Unifying ohjelmalla ja sitten liitin sen uudestaan. Alkuun näytti siltä, että ongelma ratkesi. Vain muutaman kerran näppäilyä alopittaessa ensimmäinen kirjain jäi pois. Tänään ongelma on taas ollut aikaisemmalla tasolla, eli kone liki mahdoton käyttää K750 näppäimistöllä.

  Olen myös kokeillut käyttää vanhaa mekaanista langallista näppäimistöä ja se toimii moitteettomasti. Tämä todistaa, että myyjäliikkeen asiakspalvelun esittämä syy ongelmalle ei ole oikea.

  Alkaa näyttää siltä, että täytyy marssia myyjäliikkeeseen ja palauttaa näppäimistö. Tätä vaihtoehtoa he jo tarjosivatkin. Siinä on 36 kuukauden takuu, jota on siis vielä 24 kk jäljellä.