Kirjoitetut vastaukset


user-352004
Katsoja (Spectator)

  Kiitos tiedosta Joppe

  Minulla on Elisalta saatu Asus 802.11 Gigabit Router RT-AC58U. En tiedä, onko siinä tuo suojaus.


  user-352004
  Katsoja (Spectator)

   No nyhän mä vasta hokasin

   Olen aikaisemmin lisännyt hommia tehtäviin eli olin yhden tason liian pitkällä. Kun palasin ylöspäin, jolloin näkyy mm. Päivän tehtävät, Tärkeät, jne. ja aivan alhaalla Uusi luettelo. Tuosta viimeisestä sai luoduksi Ostoslista-lettelon. Siirsin sinne aiemmin OneNotessaolleet ostokset (melkein sata). Sen jälkeen merkitsin kaikki valmiisi. Seuraavan kerran,kun pitää mennä kauppaan, valisen valmiista tehtävistä klikkaamalla kulloinkin tarvittavat tuotteet. Kaupassa klikkaan taas ostetut valmiiksi.


   user-352004
   Katsoja (Spectator)

    Kiitos vastauksesta. Valitettavasti se meni roskapostiin ja huomasin sen vasta nyt. Mutta kumma juttu. Minulla on kotipuhelimena iPhone XR ja työpuhelimena 8. Kummassakaan ei näy käyttäjäkuvaa. Lisäksi vastaavassa kohdassa näkyy ylhäällä < Tehtävät, ei < Luettelot. Windows 10 koneessakaan ei näy käyttäjäkuvaa vaan kolme pistettä … joista löytyy vaihtoehto ”Lähetä luettelo sähköpostitse”.


    user-352004
    Katsoja (Spectator)

     Kiitos taas paljon Joppe

     Voinen käyttää noita ohjeita vasta joululomien jälkeen. Unohdin sanoa, että yhteystietoja on tarkoitus siirtää Android-puhelimesta iPhoneen.

     Oikein mukavaa ja rauhallista joulua kaikille!


     user-352004
     Katsoja (Spectator)

      Hei

      Olisi se minulta onnistunut muuten, mutta kännykkä alkoi hakea päivityksiä eikä se onnistunut, koska ei ollut SIM-korttia eikä nettiyhteyttä. Oletko kokeillut asetusten kautta?


      user-352004
      Katsoja (Spectator)

       Kiitos paljon vastauksesta

       Täällä seurakunnassa on kiireitä näin joulun aikana, ja ehdin vasta nyt nollaamaan puhelimia. Se ei mennyt ihan niin kuin ohjeessa, mutta sain siitä apua.

       Polku oli: Asetukset – Yleinen hallinta – Palauta – Alkuperäisten tietojen palautus. Tämä palautti tehdasasetukset puhelimeen.

        

       Mukavaa joulun odotusta kaikille


       user-352004
       Katsoja (Spectator)

        Terve Joppe

        Olen pahoillani, mutta en ole päässyt tälle sivulle pitkään aikaan millään koneella enkä millään selaimella. Lähetin Kotimikrolle kysymyksen, mutta en ole saanut vastausta. No, tänään tämä kuitenkin toimii. Kokeilin vianmääritystä ja jopa poistin wifi-adapterin ja asensin sen uudelleen. Ei ollut apua. Ilmeisesti kyseessä on fyysinen vika.

        Laitteessa on kyllä takuu, mutta se ei koske laitteita USA:n ulkopuolella. Tilasin laitteen Amazonista ja sain kyllä rahani takaisin.


        user-352004
        Katsoja (Spectator)

         Kiitos vastauksesta Joppe

         Olen kyllä käynnistänyt tabletin monta kertaa uudelleen. Wifiä ei saa pois kun sitä ei saa päällekään.

         Makarios