Kirjoitetut vastaukset


user-339232
Katsoja (Spectator)

   

   

  Kannattaako BleachBit ohjelmaa enää käyttää, jos omalla Windows 10 tietokoneella on hyvin yhteentoimivat Ccleaner, AdwCleaner ja F- Secure Total ohjelmat?

  –        Onko Bleachbit ohjelman ainoa ominaisuus edellä mainittuihin ohjelmiin se, että tiedoston palauttaminen on mahdotonta?


  user-339232
  Katsoja (Spectator)

   Minulla on Samsung Galaxy A40 Android 10 älypuhelin ja Sony Xperia M4 Aqua E2303 Android 5 älypuhelimet ja niiden omiin turvapäivityksiin pitäisi saada yhteys?

   1. Miten löydän kummankin puhelimen turvapäivys tiedot, siis miten sinne kirjaudutaan?

   2. Tarvitseeko kumpaankaan mitään tietoturva sovellusta, jos  puhelin sisältää sellaisen jo?

   3. Mikä tai mitkä olisivat tämänpäivän parhaimmat ilmaiset torjuntasovellukset?


   user-339232
   Katsoja (Spectator)

    Minulle tulee virheilmoitus avatessa tietokonetta. A Java Script error occured in the main process. F-Secure pyytää sallimaan Chrome selaimen lisäosan? Minulla on Chrome selain pääselaimena. Ja käyttöjärjestelmä on Windows 10. Pyydän apua askel – askeleelta? Kiitos

     

     

     

     


    user-339232
    Katsoja (Spectator)

     Win 10 pyysi kyllä enemmänkin kuin kirjautumistietoja, mm. lukea Gmailin sähköpostin sisältöjä, lähettää tietoja kolmansille osapuolille. En minä tuollaista halua hyväksyä. Joten vaikeasti löydettävän Gmailin sygronoinin poistaminen oli oma haasteensa Outlook.com:sta. Joten pyydän sinulta nyt apua Gmailin pikakuvakkeen luomisesta Windows 10 näytölle, niin ettei mitään kalenteri kytköksiä tarvitse liittää yms. Joten jään odottamaan selkeitä ohjeita joltakin viisaalta?


     user-339232
     Katsoja (Spectator)

       

      Miten saan tästä yhden välivaiheen pois?

      Pikakuvake on näytöllä > kun ”klikkaan” sitä, niin tulee > Käyttäjätilien Valvonta > Syntax Wizard.exe > Julkaisija: Tuntematon > Tiedoston alkuperä: Tämän tietokoneen kiintolevy > Hyväksyn ”Kyllä” > Ohjelman sijainti: ”C:\Program Files (86)\Syntax Wizard\ wizard.exe

      Kysymys kuuluu, miten saan jo näytöllä olevan pikakuvakkeen toimimaan ilman Käyttäjätilien Valvontaa???  Minä tunnen lähettäjän, joten välivaihe pois?

       

       


      user-339232
      Katsoja (Spectator)

        

       Hei Maija,

       Kiitos avusta. Sain ongelman poistettua viimeisimmällä CCleaner:in mallilla, kun se vähän aikaa ”muhi ja lämpeni ” tietokoneessa? Jos Windows 10 tulee ongelmia lisää poista sovellusten kanssa, niin kannattaa ehdottaa avuksi ainakin viimeisintä CCleaneria. Ko. Ohjelma on palvellut ja palvelee hyvin myös Windows 7, tosin vähän vanhemmalla mallilla?

        

        


       user-339232
       Katsoja (Spectator)

        Windows 10:n lisää poista sovellus ei toimi ja ei poista minun harmillista sovellusta. Olen yrittänyt sitä poistaa koneeltani viimeisellä päivityksellä olevalla CCleaner v.5.62.7538 mutta tämäo on ”yhtä kädetön”, eikä poista mitään? Pääselaimena minulla on Firefox. Virhe ilmoituksina näkyy:  ST6UNST.EXE ja ST6UNST.LOG. Onko ketään viisasta, joka voisi auttaa?


        user-339232
        Katsoja (Spectator)

         Windows 10 pikakuvake

         Miten muodostetaan Windows 10:ssä pikakuvake järjestelmänvalvojana hyväksyttyyn ohjelmaan?

         Tilanne:

         Windows 10 näyttö > viimeksi lisätty ohjelma > ”kaksois klikkauksella” avataan > enemmän > suorita järjestelmän valvojana > käyttäjätilien valvonta > kyllä > ohjelma aukeaa näytölle ja toimii oiken > tästä ohjelmasta pitäisi saada luotua toimiva Pikakuvake, miten? Selaimena Firefox.


         user-339232
         Katsoja (Spectator)

          Käytän AdwCleaner 7.4.1 mallin ohjelmaa, joka on toiminut Win 10 melko hyvin. Mutta nyt se tarjoaa päivitystä 7.4.2 ja ei lähde päivittymään kovin hyvin, jos ollenkaan? Tästä seuraa kysymys, että on tämä nyt muuttumassa maksulliseksi, kun tavallinen päivitys ei lähde päivittämään. Minä luin AfterDawn sivuilta, että ko.ohjelma olisi muuttumassa, eli sen torjuntaa voisi kohdentaa jotain huonosti lähtevää haittaa vastaan? Tuo vähän ”haiskahtas” vähän maksulliseen suuntaan? Tietääkö kukaan tästä enempää?  Onko etunurkka sivuilla vielä yhtä tehokasta ja toistaiseksi ilmaista ohjelmaa, kuin tuo AdwCleaner?  Sen vuoksi vain, että voisi ladata ja kokeilla, jos edellinen todella on maksullinen?


          user-339232
          Katsoja (Spectator)

           Kun lataan 7-Zip ohjelmalla ohjelmaa, niin latauksen jossakin vaiheessa tulee virhetieto. C:\Windows\ST6UNST.039(.exe). This file can be useful in diagnosing your inastallation problem? Miten tämä korjataan. Minulla on vuoden vanha tietokone kovilla tehoilla, Windows 10. pääselaimena Firefox ????


           user-339232
           Katsoja (Spectator)

             

             

             

            Miksi Adw Cleaner ei poista kaikkia esiasennettuja ohjelmia, vaikka se on ilmoittanen tehneensä sen? Deleted > Preinstalled.HTP Toucpoint Analytic Client (Kyseessä Windows 10 HP-kone)

            Your clean up is copmplete

            Items detected 1

            Items Fixed        1

            EOF-C:\AdwCleaner\Log\AdwCleaner[C519].txt

            Nämä yllä mainitut toimenpiteet ilmoittavat, että esiasennetut ohjelmat on poistettu, mutta ne tulevat ”kerta toisensa jälkeen” esiin? Ei lähde Windowsin pois myöskään Windows:in omalla ”lisää poista”sovelluksella?

            Minulla on Windows 7: ssä tämä sama (Adw Cleaner 7.4.1) ohjelma ja siinä ohjelma toimii hyvin ja siivoaa kaikki mainokset pois?

             

             

             

             

             

             


            user-339232
            Katsoja (Spectator)

              

              

             Ohjauspaneelista ei löytynyt tuota HP Touchpoint Analytics Client ohjelmaa.

              

             Avaa Suorita……. Sieltä löytyi tuo HP Touchpoint Analytics Client ohjelma >Palvelun tila: käynnistä tai pysäytä, niin Adw Cleanerissa on edelleen tuo HP Touch…….eikä poistu pois.

             Kun täppä on Delete kohdassa ja painat ok, niin Delete täppä hyppää pois. Jos yritätä Restore käynnistystä, niin Delete täppä hyppää edelleen pois valinnasta. Joten AdwCleaner ei hyväksy kummallakaan tavalla poistaa tuota HP Touchpoint Analytic Client ohjelmaa???

              

             HP Touchpoint Analytics Client löytyi C:\programData\HP\HP Touchpoint Analytic Client >tyhjä kansio > Sinulla ei ole tämän kansion käyttöoikeuksia > tämä kansio on toisen ohjelman käytössä?????

              

              

              

              

              


             user-339232
             Katsoja (Spectator)

              Tuolla haulla ei Win10:stä löydy mitään: asetukset>sovellukset>HP Touchpoint Analytics Client>poista asennus, mitään apua?

              Joten lähetä selvät ohjeet AdwCleaneriin, jonka saa ohittamaan ko. HP Touch…. ohjelman. Jos se on Englanniksi, niin sitten lähetä se Englanniksi? Kiitos


              user-339232
              Katsoja (Spectator)

               Minulla on Here We Go Samsungin Android Tabletissa, lisättynä Tom Tomin tiekameroilla. Toimivat hyvin yhteen. On selkeä suomalinen puheääniohjaus, ylinopeuden varoitukset varoitukset tulevista tiekameroista. Toimii hyvin ilman nettiä, vain gps päälle, niin pärjäät aika hyvin. Tarkista päivitykset Wifi ominaisuuden kanssa kotona.


               user-339232
               Katsoja (Spectator)

                 

                 

                Minulla on Windows 10 HP tietokone ja siinä Adw Cleaner 7.4.1 ohjelma. Kun scannaan  tietokoneeni tuolla ohjelmalla, niin ohjelma löytää ”Preinstalled. HP Touchpoint Analytic Client HP inc ohjelman.

                Miten saan ohjelmanne toimimaan, niin ettei se aina huomisoisi kyseistä ohjelmaa? Vaikka minä lisään sen ”Quarantine” osioon tai poistan sen, niin se asentuu aina uudelleen tietokoneen ohjelmistoon, kun avaan tietokoneeni?

                Miten asetukset pitää olla, ettei se ota huomioon koko ohjelmaa, jos ohjelman todella pitää olla tietokoneen sisällä?