Kirjoitetut vastaukset


user-338652
Osallistuja (Participant)

  Loin tilin nimellä Aku Ankka ja tein hänestä järjestelmänvalvojan. Sitten muutin vaimon tili tavalliseksi ja kun yritin poistaa sen vierssä olevassa valikossa POISTA, tule ilmoitus että käytössä olevaa tiliä ei voi poistaa. Minä poistin sen vanhan koneen vaimon Microsoft tilitiedoista, pitääkö lopettaa miicrosoft tili väliaikaisesti poista hänet vanhan koneen käyttäjälistalta ja sitten avata microsoft tili (joka hänellä on käytössä muissa laitteissa)uudestaan. Tämä on win8sta päivitetty win10si silloin kun se oli ilmaista. Joten en voi asentaa uudestaan ilman lisäkustannuksia.


  user-338652
  Osallistuja (Participant)

   En tiedä mitä tekisin annan tilin l——[email protected] ja microsoft tilin salasanan jolla outlook aukaeaa mutta thunderbird ilmoitta ”kirjautuminen palvelimelle pop-mail.outlook.com käyttäjänimellä l——–@hotmail.com epäonnistui. Onko joku eri salasana outlookille kuin se microsoftin tilin ja mistä minä sellaisen löydän.


   user-338652
   Osallistuja (Participant)

    Win 7 ´ssä on vähän erilainen toi ohjauspaneelin ohjelman poisto että se siitä, Avg ei anna tehtävähallinnassa lopettaa prosessin, tulee lätkä ” Toiminto ei voitu suorittaa loppuun Käyttö estetty” sitä ei voi poistaa kun se on käynnissä. Kai se on irroitettava toi kovalevy ja ulkoisena sitten poistaa noi rojut. Palautusta en voi käyttää koska asensin nämä ennenkuin rupesin päivittämään joka kestää 7 asennuksen jälkeen iät ja ajat, ja kaikki ei edes onnistu kerralla.

    Kiitos kuitenkin Y.T. Leif lindholm (miten nykyään voi tietää että onko jollakin sovelluksella oma poisto-ohjelma niinkuin usein oli ennenvanhaan)


    user-338652
    Osallistuja (Participant)

     Minulla on ongelmia näitten ilmaisien virustorjunta ohjelmien kanssa. En saa niitä poistettua koneesta. Kone on vanha miniläppäri ja Win 7. Ensin asensin Bitdefenderin, en huomannut että se vaatii enemmän muistia kun tässä on(ei voi lisätä) niin  se ei toimi, mutta en saa poistettua, se vaan avaa kyselylomakkeen ja kysyy vaikka mitä. Resurssihallinta ei anna poistaa sitä vaatii oikeuksia vaikka olen järjestelmänvalvoja. Toinen tapaus on AVG se avaa sivun missä kehoitetaan korjata tai muuttaa se ei anna tehtävienhallinassa lopettaa prosessi tulee lappu Toimintoa ei voitu suoritta loppuun käyttö estetty. AVG hidastaa tätä vanhusta ja sen takia haluaisin päästä siitä eroon. Bitdef ei pyöri mutta ottaa turhaa tilaa kovalevyltä.

     Leif


     user-338652
     Osallistuja (Participant)

      Jep selvä kun yritin asentaa käyttis sille ssd levylle tuli näytölle kehoitus naputtaa koodi ja siinä oli 2 riviä viivoja ja sitten numero ja kirjain sarjoja mitä minä luulin purkukoodiksi. minä ostin sen joskus käytettynä enkä saa enää siihen myyjään yhteyttä, löysin netistä ohjelman millä kuulema saa salauksen purettua. Kiitos kärsivällisyydestä ja auttamisen halusta täytyy asentaa vanhalle levylle kunhan saan asennusmedia hommattua. Jos sitten saan sen salauksen joskus purettua pitää kloonata levy sille. P.S. (en saanut  Drive Clone ohjelma mikä tuli 7/2014 mukana oikein pelaamaan joskus aikaa sitten se kyllä teki työtä kauan ennenkuin se ilmoitti että valmis. kun sitten asensin levyn koneeseen (vanha Aspire) 7 kyllä boottas ja tuli alkuruutu näkyviin mutta sitten ei tapahtunut mitään. Olenko minä jotenkin tohelo tai onko vain huonoa tuuria)

      Y.T. Leif Lindholm


      user-338652
      Osallistuja (Participant)

       Eihän siinä mitään erikoisia systeemejä ole ihan tavallinen 1,8″ sata kovalevy, niitä olen vaihtanut koneesta toiseen. Nyt on vaan kysymys  siitä miten saan Windows bitlockerin auki. Kun käynnistää koneen bitlocker käskee naputtamaan koodit jotka näkyy ruudulla. Niitä on muutama ryhmä jossa on sekä numeroita että kirjaimia. numeroita käsketään naputtaa Funktio nqppuloilla ja ne tulee kyllä näkyviin mutta en saa kirjaimia naputettu vaikka mitä shift tai altgr ctrl tai näiden yhdistelmiä kokeilemalla .Siksi kysyn neuvoa. Olen yrittänyt etsiä ohjeita ja tietoa tästä salaussysteemistä. Siis se on tämä ssd levy joka on lukittu. Ei koneessa ole mitään vikaa se pyörittää ulkoiselta vanhlta levylta Win XP´tä ihan jees. Se minun 7 levy vioittui kun yritin sillä korjaa koneen. Ei olisi pitänyt olisi ensin pitänyt formatoida levy ja sitten vasta asentaa uudestaan. Alan olla aika expertti ja nopea bookletin kovalevyn vaihtaja.

       Y.T. Leif Lindholm


       user-338652
       Osallistuja (Participant)

        Hei taas minä ostin en muista milloin pienen 18″ ssd levyn ja ajattelin että asennan sen 7´kan sille kun se on liian pieni minun muihin läppäreihin, kun sain sen asennettua Bookletiin ja piti alkaa asentaa tuli ilmoitus että se on lukittu. Näytössä luki kyllä avauskoodi mutta kun yritän kirjoittaa sitä ( siinä on ohje että numerot pitää kirjoittaa Fnappuloita käyttäen) veikeäksi tekee se että en saa millään kirjaimet naputettua. Windows bitlocker on minulle tuntematon, olisi mukavaa saada toi ssd toimimaan. kun nyt yritin asentaa 7´kan niin tulee ilmoitus että joku tiedosto puuttuu tai on vioittunut, se siitä asennuslevystä. Alkaa kyllästyttää, mitä uskaltaa asentaa teidän ohjelmista tähän Win 10 hyötykätössä olevaaan koneeseen,tuntuu ettei mitään kun jo 2 ohjelmaa ei ole tehnyt kun tuhoa  ei ainakaan tällaista cirkusta jaksa.

        Y.T. Leif Lindholm


        user-338652
        Osallistuja (Participant)

         Ikävä kyllä olin jo kokeillut melkein kaikki konstit mitä neuvottiin paitsi se viimeinen mutta en löytänyt mitään salaisia tiedostoja  kansio oli ilmeisesti tyhjä, samateksti ilmestyy aina jos yrittää johonkin explorerista MSN kyllä toimii jotenkin sieltä ei pääse kaikille alasivuille, kaikkein hassuin juttu on että  ei pääse Windows updaten se ilmoittaa jonkun sekunnin päästä että tapahtuin viehe yritä hetken  juluttua uudestaan. Ei kai auta kun taas asentaa uudestaan, ihmettelevät Microsoftilla huijariksi kun joka toinen päivä pitää aktivoida uudestaan.Minähän en käytä Booklettia oikeastaan kun kirjojen lukemiseen mutta nyt ei pääse latamaan mitään. Y.T. Leif Lindholm

         ps. se on niin kevyt ja siinä on hyvä näyttö että voi sängyssä lukea en tiedä miten saan kuvan lähetettyä sinne kun kokeilin tulee vain pieni neliö eikä kuva aukea


         user-338652
         Osallistuja (Participant)

          Vielä jatkoa tähän win7 nokia booklet ongelmaan, explorerissa näkyy MSN mutta mihin tahansa yritän tulee aina ilmoitus

          Tämän sivuston varmenteessa on ongelma

          Tämän sivuston esittämä suojausvarmenne on vanhentunut tai se ei ole vielä voimassa.

          Suojausvarmenneongelmat saattavat johtua huijaus tai palvelimelle lähettämäsi tiedon salakuuntelusta

          On suositeltavaa, että suljet tämän WWW-sivun, ja että et siirry tähän sivustoon.

          sulje WWW-sivu napsauttamalla tätä

          jatka tähän sivustoon(ei suositella)

          Lisätietoja

          lisätiedot kyllä sanoo että varmenteet ovat voimassa (en muista nyt pvm.) Mitään tietoja minä en ole lähettänyt mihinkään jos ei tuo paskaohjelma ei tykännyt että asennan F-secure ja lähettänyt tietoja. Minä olen järjestelmän palautuksessa mennyt niin pitkälle kun pystyy eli 21.03.2018 jolloin asensin käyttiksen uudestaan. missä piilee vika

           

           


          user-338652
          Osallistuja (Participant)

           Ei enää ole hyötyä varmaankin hyvistä neuvoista, minä kuitenkin asensin 7´kan kokonaan uudestaan onneksi oli joistakin tiedostoista backupit. Nyt lopetan kaikki Kotimikron tarjoamien ohjemien asennus. Minä onneton asensin sen spybotin. tänään yritin asentaa F-secure koska minulla 1 oikeus käyttämättä. Se ilmoitti että spybot ei ole yhteensopiva, ja joku en muista enää tarkkaa sananmuotoa Windows\temp\spybot jotakin pitäisi vielä poistaa sen jälkeen kun olin yrittänyt poistaa sen hyödyttömän spybotin.Kun sitten käynnistin firefoxin ja yritin päästä mille tahansa sivulle se ilmoitti että sivu ei ole suojattu (avoin) asensin f.foxin uudestaan ei auttanut, se ei suostunut avaamaan Cromen lataussivua. Käynnistin Explorerin se näyttä MMS mutta kunyrittää ulos niin sama tulos. Kun käynnistää teht ävienhallinan ja tarkistin mitä kaikkea pyörii niin spy bottihan se sielä minä pyäytin ne ja ohjauspanelin mukaan se ei ollut poistettavien listalla mutta kun avasin Windowsin tiedostoluettelon se oli siellä, okei poistin sen Del nappulalla ja tyhjensin roskakorin sen jälkeen en ole löytänyt siitä mitään jälkeä. Ongelmat vaan jatkuu, onko ehdotuksia,en viitsisi  millään taas asentaa uudestaan.

           Y.T. Leif Lindholm (ps tässä on kyseessä sama nokia booklet ja win7 home premium)