Kirjoitetut vastaukset


ripari
Katsoja (Spectator)

  Ei microsoftkaan osa ohjelmiaan, sillä vuosi sitten oli ”pakko” ottaa Teams käyttöön, jolloin oli pakko ottaa ensin laillisesti office365. Siis ensin office365, joka heitti mäkeen noin 10 vuotta aikaisemmin ostamani (!) word2010 ja s-postini toimi sitten siten, kun tuli uusi, niin silloin viimeisin tullut viesti heitettiin roskiin. Viikon verran Microsoftin asiantuntijat (useampi) yrittivät kanssani etänä selvittää miten se korjataan, mutta sitten ne poistuivat vähin äänin takavasempaan, kun eivät osanneet.  Sain kuitenkin niiltä sen verran apua, ettei tarvinnut ko. wordia uudestaan maksaa, vaikka ensin niin määräsivät.


  ripari
  Katsoja (Spectator)

   Mutta valitettavan harvoin!


   ripari
   Katsoja (Spectator)

    Tervehys Joppe!

    Suuret kiitokset avustasi, sillä osoitit, että periksi ei kannata koneellekaan antaa. En kerro nyt satuja, vaan totta:

    Kuten aikaisemmin olen kertonut, niin millään keinoin (myös avustuksillasi ja neuvoin) en saanut rasiaa pelittämään, en myöskään paljon tietävän naapurinkaan kanssa. Sitä rasiaa loppujen lopuksi ei enää koneellakaan näkynyt eli meni täysin hukkaan, kylläkin vilkkui pöydällä kuin paraskin majakka.

    Sitten hankin uuden rasian, mutta edelleen itsepäisesti osaamatta mitään yritin saada vanhaa rasiaa kuntoon. Kun ei tartunut mitään koukkuun, niin hankin lekan ja panin ne yhdessä nurkkaan. Sitten otin taas rasian ihmeteltäväksi ja pirruuttani jästipäänä ajoin diskpartin läpi. Ohhoh!!!  Se tuli kuntoon kerta laakista ja toimii nyt kuin enkeli. Oletan niin, vaikka en tiedä miten enkeli toimii. Päivien kimalluksessa sanani eivät ole painokelpoisia ja tämähän on perhelehti.

    Huom! Älä vain kysy minulta miten se onnistui, joten katso edeltä. Seuraavaksi kuittaan, että ratkaistu on!!!!!

     

     


    ripari
    Katsoja (Spectator)

     Kiitoksia Joppe ainakin sitkeytestäsi.  Emme onnistuneet yhdessä, mutta tulin vakuuttunuksi, että yksin toimiessasi olisit varmaan onnistunut. Mitenkähän se kokkien määrä ja soppa olikaan?

     Tulipa loppujen lopuksi tietoa toimitettavaksi hävittäjien tarjoajille, sillä ainakin MiniTool häivyttää ”koneen” täysin näkymättömäksi tutkassa noin 8 tunnissa. Jätän nyt ssd-pyramidin egyttiläisille muinaismuistojen tutkijoille, jolloin suomipoika kantaa kortensa puolestaan egyptologeille (ei -lokeille). Ehkäpä palaan minäkin sen etsimiseen, kun löydän uuden tarkemman tutkan, joka poistaa ainakin minitoolen häiveen. Olen huomannut täällä jo tavan tutkata häiveitä.

     Hankitaan uusi ssd-pyramidi, joka näkyy ainakin tutkassa, joten tulevaisuudessa on valoa putken päässä. Yrittänyttä ei laiteta. Aikaisempi tohelointini tuli ”kalliksi”. Niin, kantapään kautta yleensä kallista.


     ripari
     Katsoja (Spectator)

      En saanut liitettä näkyviin/tulemaan, mutta erilaisissa yrityksissä tuli mm:

      – clean all  käskystä diskpart jumittui täysin

      – esim. komento create partition primary aiheutti ilmoilun:”Virtual Disk Service error: Toimintoa ei sallita levylle, jota puhdistetaan parhaillaan”

      – ei hyväksynyt myöskään quick-pois

       


      ripari
      Katsoja (Spectator)

       Täällä on ”Suo kuokka ja jussi”: clean all upotti suohon, josta tongin kuokalla

        

       Attachments:
       1. Suossa.docx

       ripari
       Katsoja (Spectator)

        Kiitoksia lisäohjeista, mutta edelleen on alustamatta. Naapurin kanssa lyötiin päät yhteen. Naapurilla siellä jotakin, minulla ei mitään, mutta periksi ei anneta, kirves on jo hankittu ja leka vielä puuttuu. Lekan hankinnan jälkeen alustus on varmaan suoritettu!!!

        ripari


        ripari
        Katsoja (Spectator)

         Tuossa liitteessä oli tarkoitus  näyttää alustuksen kulku ja lopputulos, joka oli ”väärä parametri”eli ntfs ei kelvannut


         ripari
         Katsoja (Spectator)

          Kiitokset Joppe nopeasta ja tarkasta vastauksesta, mutta ei onnistunut.

          Yritin muitakin temppuja, mutta ei!


          ripari
          Katsoja (Spectator)

           Kiitoksia vastauksestasi maija! Etsin, kun ehdin. Toivottavasti löytyy.


           ripari
           Katsoja (Spectator)

            Mikä sovellus on se, jolla huijari pääsee seuraamaan läppärini kautta minun kotiani. Näin on ainakin kerran tehty, (sen jälkeen peitin silmän läppärissäni), joten enkö minä voi toimia huijarina pc:lläni itse.


            ripari
            Katsoja (Spectator)

             minulla on W8, josta en kameraa löydä


             ripari
             Katsoja (Spectator)

              Kiitos Joppe! Vaikka et ole oikein tuttu kattien kanssa, niin siitä huolimatta vastauksesi hipoo täydellisyyttä.