Yhteensopivuusapuohjelma

Avoin
Tämä aihe sisältää 4 vastaukset, 4 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  user-339232 1 vuosi sitten.
Tekijä
mara.v
Osallistuja (Participant)

2,5 vanha Hp läppärin kun aukaisee niin tulee seuraavanlainen ilmotus, käyttöjärjestelmä on Windows 10. Tämä ilmestyi viimeisen päivityksen jälkeen 12.8.2017. Mitähän tähän pitäisi reakoida kun kyseinen sovellus ei enää aukea kuvakkeesta, voisikohan tän sovelluksen jotenkin päivittää ja miten ja mistä ja toimisiko sitten vai pitäisikö poistaa kokonaan ja vaikuttaako poisto HP Support Asistant ohjelmaan?

 


Niko
Osallistuja (Participant)

  Moi,

  Accelerometer on osa HP:n DriveGuard-ohjelmistoa, joka ohjaa kiintolevyn ”parkkeerausta”.

  HP:n tuki neuvoo poistamaan nykyisen DriveGuard-version ja lataamaan ja asentamaan sitten tämän uuden, Windows 10 -järjestelmälle tarkoitetun ohjelmiston.
  HP:n Suomen tukisivuilla on tällainen DriveGuard-ongelmaan liittyvä artikkeli, josta saattaa olla hyötyä. Sen avulla voi yrittää selvittää, mikä versio pitää ladata, jos tuo yllä oleva ei auta.

  Niko


  user-339232
  Katsoja (Spectator)

   Windows 10:n lisää poista sovellus ei toimi ja ei poista minun harmillista sovellusta. Olen yrittänyt sitä poistaa koneeltani viimeisellä päivityksellä olevalla CCleaner v.5.62.7538 mutta tämäo on ”yhtä kädetön”, eikä poista mitään? Pääselaimena minulla on Firefox. Virhe ilmoituksina näkyy:  ST6UNST.EXE ja ST6UNST.LOG. Onko ketään viisasta, joka voisi auttaa?

   maijavari
   maijavari
   Osallistuja (Participant)

    Hei,

    Koititko poistoa Ohjauspaneelin kautta? Vanhemmat ohjelmat eivät välttämättä näy kympin ohjelmalistassa, mutta ne voivat näkyä Ohjauspaneelissa.

    Kirjoita tehtäväpalkin hakuun ”ohjauspaneeli” ja paina Enteriä, niin pääset Ohjauspaneelin listaan.

    Ohjelma, jota yrität poistaa on ilmeisesti jokin vanhempi Visual Basicilla koodattu softa, sillä nuo st6**-tiedostot viittaavat VB-alustaan. VB-kilkkeitäkin voi yrittää poistaa Ohjauspaneelissa, jos niitä ei käytä.

    Maija


    user-339232
    Katsoja (Spectator)

      

     Hei Maija,

     Kiitos avusta. Sain ongelman poistettua viimeisimmällä CCleaner:in mallilla, kun se vähän aikaa ”muhi ja lämpeni ” tietokoneessa? Jos Windows 10 tulee ongelmia lisää poista sovellusten kanssa, niin kannattaa ehdottaa avuksi ainakin viimeisintä CCleaneria. Ko. Ohjelma on palvellut ja palvelee hyvin myös Windows 7, tosin vähän vanhemmalla mallilla?

      

      

     Vain tilaaja voi kirjoittaa foorumille