Windows10 päivitys epäonnnistui

Avoin
Tämä aihe sisältää 1 vastaus, 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Joppe Joppe 1 vuosi, 5 kuukautta sitten.
Tekijä
user-367075
Katsoja (Spectator)

Windows10 päivitys lakkasi jostain syystä kun 27 % oli suoritettu. Normaali sininen päivitysruutu muuttui yhtäkkiä harmaaksi ja tyhjeni ilman näkyvää syytä. Reagoiko päivitys jotenkin koneen videokameran havaitsemaan liikkeeseen? Yritin jatkaa välilyönnin avulla mutta sain ilmoituksen että kone peruuttaa kaikki muutokset. Järjestelmä palasi käyttökuntoon mutta uudelleenkäynnistys vie hirveästi aikaa. Järjestelmänhallinta ilmoittaa että päivitys on epäonnistunut (Feature update to Windows 10, version 1903 (3) – 0x80070005. En saa uutta päivitystä liikkeelle kun sellaiselle ei ole painiketta. Onko minun ensin poistettava päivitysten asennus ja / tai käytettävä palautusasetusta, johon hallintasivu antaaa mahdollisuuden?

Joppe
Joppe
Osallistuja (Participant)

  Moi,

  Päivityksen keskeytymiseen voi olla syynä jokin yhteensopimaton ohjelma, esimerkiksi virustorjuntaohjelma voi joskus estää päivityksen.

  Kokeile onnistuuko päivitys, kun luot asennusvälineen ja päivität koneen siltä. Tältä Microsoftin  sivulta voi ladata työkalun asennusvälineen tekemiseen ja sivulla on myös hyvät ohjeet:
  https://bit.ly/win10-asennusmedia

  Joppe

  Vain tilaaja voi kirjoittaa foorumille