Windows Windows

Ratkaistu
Tämä aihe sisältää 2 vastaukset, 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  user-390873 1 vuosi, 2 kuukautta sitten.
Tekijä
user-390873
Katsoja (Spectator)

Läppärissä oli ostettaessa win 8 joka sitten päivitettiin win 10. Ongelma on, että tuo 8 kummittelee kaiken aikaa jotenkin taustalla. Joskus joudun koneen sulkemaan kaksi kertaa, ensin win 8 ja perään win 10. Win 10 päivitykset näyttäisivät kuitenkin sujuvan koneelle kuten kuuluukin. Pitäisikö ja miten tuo win 8 jotenkin eliminoida koko koneelta? Toistaiseksi en ole tohtinut tehdä mitään asialle.

Hemu

maijavari
maijavari
Osallistuja (Participant)

  Kuulostaa erikoiselta. Jos koneessa on multiboot-toiminto ja kasi toisena käyttiksenä, nin sitten melkein tarvitaan erikoisosaamista tilanteen ratkaisemiseksi.

  Kokeile kuitenkin, auttaisiko kasin asennustiedostojen poisto. Siitä ei ainakaan ole mitään haittaa, ellet halua palata kasiin, mitä ei kannata tehda.

  Valitse aloitus -> Asetukset -> Järjestelmä -> Tallennustila -> Tilapäiset tiedostot. Jos siellä on kohta ”Edellinen Windows-versio”, niin laita siihen ruksi ja valitse ”Poista tiedostot”.

  Tuo tilapäisten kohta voi vähän vaihdella versioittain. Vanhemmassa kympissä piti valita Tallennustila -> Tämä tietokone, ennen kuin pääsi siivoomaan väliaikaisia. Mutta tuolta Tallennustilan kautta kohta joka tapauksessa löytyy.

  Maija


  user-390873
  Katsoja (Spectator)

   Haa, kiitos Maija!

   Vinkkisi tuntui toimivan, yksinkertaista kun sen osaa. En vain arvannut itse alkaa räpeltämään kun olen tälläinen pöljä päätekäyttäjä!

   Timo

   Vain tilaaja voi kirjoittaa foorumille