Windows korjaus !

Tämä aihe sisältää 2 vastaukset, 3 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  user-390873 1 vuosi, 2 kuukautta sitten.
Tekijä
make04
Osallistuja (Participant)

Mikä lienee mennyt pieleen kun tulee uudelleen käynnistyksen jälkeen ”valmistellaan automaattista korjausta,sen jälkeen diagnosoidaan konetta.

Eteenpäin ei sitten pääsekään?

Joppe
Joppe
Osallistuja (Participant)

  Kuulostaa siltä, että jokin Windowsin automaattipäivitys on sotkenut koneen ja se jää jumiin tuohon diagnostiikkavaiheeseen, josta sen pitäisi edetä viankorjauksen valikkoon, jos se ei saa korjattua vikaa automaattisesti.

  Tee niin, että sammutat koneen pitämällä virtapainike pohjassa muutaman sekunnin ajan, kunnes kone sammuu. Käynnistä kone  sitten uudelleen ja paina virtapainiketta heti, kun Windows-logo tulee ruudulle käynnistyksen alkurutiinien jälkeen.

  Tee sama pari kertaa ja käynnistä kone vikasietotilaan, kun viankorjauksen asetusvalikko tulee esiin. Vikasietotila löytyy asetusvalikon lisäasetuksista.

  Joppe


  user-390873
  Katsoja (Spectator)

   Läppärissä oli ostettaessa win 8 joka sitten päivitettiin win 10. Ongelma on, että tuo 8 kummittelee kaiken aikaa jotenkin taustalla. Joskus joudun koneen sulkemaan kaksi kertaa, ensin win 8 ja perään win 10. Win 10 päivitykset näyttäisivät kuitenkin sujuvan koneelle kuten kuuluukin. Pitäisikö ja miten tuo win 8 jotenkin eliminoida koko koneelta? Toistaiseksi en ole tohtinut tehdä mitään asialle.

   Timo Heino

   Vain tilaaja voi kirjoittaa foorumille