W10 home:sta W10Pro:ksi netistä

Ratkaistu
Tämä aihe sisältää 2 vastaukset, 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  ripari 3 vuotta, 6 kuukautta sitten.
Tekijä
ripari
Katsoja (Spectator)

Morgen!

Minulla on 1 PC +2 läppäriä, joista kaikissa 3:ssa W10 home, ajattelin päivittää kaikki W10 pro:ksi netin ”luotettavalta sivustolta ostaen (siis W10 pro) hintaan 15,33 euroa + 5 euroa postimaksu (?). Myyntitekstinä on

”Windows 10 Professional – Retail – NO DVD”.

Kun tilaan ja jos en ole tyytyväinen, niin voin palauttaa (ilmeisesti immateriaalina ostetun) takaisin.

Siitä olen varma, että rahani saan takaisin, mutta saanko ”koneeni takaisin”. Entäs, kun on ”retail”, niin riittäkö ”1 retail”. Miten menettelen, jos ”urheilen” vai jätänkö urheilematta? Jätin vielä urheilematta!

maijavari
maijavari
Osallistuja (Participant)

  Moi!

  Se ei pelaa, joka pelkää, mutta meikäläinen ei kyllä uskaltaisi ostaa tuollaista halpislisenssiä.

  Microsoftin virallinen päivityshinta, 145 euroa, on kieltämättä suolainen.

  Eikä samaa lisenssiä voi asentaa kuin yhteen laitteeseen kerrallaan. Kun Windowsin  aktivoi, se tarkistaa Microsoftin palvelimelta, ettei samaa lisenssiä ole muissa laitteissa.

  Maija

   


  ripari
  Katsoja (Spectator)

   Ei microsoftkaan osa ohjelmiaan, sillä vuosi sitten oli ”pakko” ottaa Teams käyttöön, jolloin oli pakko ottaa ensin laillisesti office365. Siis ensin office365, joka heitti mäkeen noin 10 vuotta aikaisemmin ostamani (!) word2010 ja s-postini toimi sitten siten, kun tuli uusi, niin silloin viimeisin tullut viesti heitettiin roskiin. Viikon verran Microsoftin asiantuntijat (useampi) yrittivät kanssani etänä selvittää miten se korjataan, mutta sitten ne poistuivat vähin äänin takavasempaan, kun eivät osanneet.  Sain kuitenkin niiltä sen verran apua, ettei tarvinnut ko. wordia uudestaan maksaa, vaikka ensin niin määräsivät.

   Alueelle ‘WINDOWS’ ei voi kirjoittaa uusia aiheita eikä vastauksia olemassaoleviin aiheisiin.