USB

Avoin
Tämä aihe sisältää 1 vastaus, 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Joppe Joppe 8 kuukautta, 1 viikko sitten.
Tekijä
user-520250
Katsoja (Spectator)

Hei,

Minulla on uusi kone, ja aina kun laitan usb kaapelin kiinni koneeseen, näyttön väri muuttuu, välähdyksen omainen. Tämä tapahtuu ainoastaan siis silloin kun laitan usb johdon kiinni tai irroitan sen, mistäköhän on kyse?

Joppe
Joppe
Osallistuja (Participant)

  Moi,

  Tarkista, onko käytössä jotain näyttöprofiileita ajamalla näytön kalibrointi. Se voi nimittäin tehdä sitä, että aina kun laitat usb-vehkeen kiinnni ta irrotat, Windows vaihtelee kalibroinitprofiileja ja se aiheuttaa välkkymistä.

  Tsekkaa kalibrointi:
  Kirjoita hakuun kalibroi ja paina Enteriä. Käy kaikki vaiheet läpi. Mitään ei ole pakko muuttaa, mutta varmista, että lopussa tulee ilmoitus oikeista väriasetuksista.

  Myös Ohjauspaneelissa on Värienhallinta-kohta. Jos siellä on jokin profiili käytössä, niin sen poistaminen saattaa auttaa. Ohjauspaneeliin pääsee tehtäväpalkin haun kautta.

  Mitään täsmällistä lääkettä ei sitten taida olla, jos välkkyminen johtuukin siitä, että jokin ajuri, usb:n tai näytönohjaimen, ei ole kunnossa.

  Kysy myyjältä tai laitteen tuesta, löytyykö siihen päivitettyjä ajureita. Välkkymisestäkin voi mainita myyjälle, sillä ongelma saattaa olla tiedossa.

  Jos ajurit eivät auta tai niitä ei ole, niin vie laite huoltoon.

  Joppe

  Vain tilaaja voi kirjoittaa foorumille