Salasana niskuroi Windows 7 läppärissä..

Avoin
Tämä aihe sisältää 4 vastaukset, 4 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi KotiMikro-tuki KotiMikro-tuki 1 viikko, 3 päivää sitten.
Tekijä
erhunen
Katsoja (Spectator)

Olin kirjautumassa läppäriini, jossa on Windows 7.  Salasana ei yllättäen kelvannutkaan vaan tulee ilmoitus: ”Palvelun Käyttäjäprofiilipalvelu sisäänkirjautuminen epäonnistui.  Käyttäjäprofiilia ei voi avata.”  Kun edellisen kerran suljin läppärini, siihen tuli Windows päivityksiä terveisillä ”Älä sulje..” ja niin edelleen.  Aikanaan kone oli sitten sulkeutunut, mutta nyt ei hyväksy salasanaa.  Kun käytän salasanan alustustikkua, saan ilmoituksen, että käytön aikana tapahtui virhe, yritä uudelleen…

Onko menetelmää saada salasana toimimaan vai lähteekö viimeinen Windows Ser-asemalle ja vaihdan MAC:iin?

Joppe
Joppe
Osallistuja (Participant)

  Mäkinen on aina hyvä vaihtoehto, mutta kyllä wintoosaakin on kiva käyttää 😉

  Älä luovuta ainakaan ennen kuin kokeilet, olisiko näistä Microsoftin tukitietokannan ohjeista mitään apua:
  http://bit.ly/win-profiilin-korjaus

  Se voi kyllä olla aika bluesia, mutta ei siitä muuta harmia ole kuin kokeilun vaiva.

  Lykkyä tykö.

  Joppe


  erhunen
  Katsoja (Spectator)

   Sain kuin sainkin työvoiton ja houkuteltua winkun vikasietotilaan useilla väkisinsammutuksilla ja käynnistyksillä.  Vikasietotilassa sain kokeiltua korjausta, joka ihmeekseni onnistui ja niin Winkuni taas heräsi eloon….   Ei mennyt hukkaan tämäkään ilta kun tuli opittua, että pieni väkivaltainen käytös tietokoneelle on tervehdyttävä apu vikaan…

   Kiitos Joppelle kannustuksesta!


   user-339232
   Katsoja (Spectator)

    Miksi Kotimikroon kirjautuessa on jo minun salasana kirjoitettu valmiiksi? En ole antanut lupaa tallentaa sitä Microsoftin puolesta. Haluan itse kirjoittaa sen, sitä ei saa tallentaa lehden puolelta, vaan minulle on oltava vaihtoehto, haluanko tallentaa sen teidän sivuille laittamalla ruksin tarvittavaan paikkaan. Näin toimivat vastuulliset toimijat???

    KotiMikro-tuki
    KotiMikro-tuki
    Osallistuja (Participant)

     Hei,

     Selain muistaa salasanan, mutta selaimen voi estää muistamasta salasanoja. Salasanojen tallennustoiminnon paikka vaihtelee käytetystä selaimesta riippuen, mutta löytyy kyllä selaimen asetuksista.

     Esimerkiksi Microsoftin Edgessä salasanojen hallinta löytyy avaamalla valikon oikean yläkulman kolmesta pisteestä, valitsemalla Asetukset ja Salasanat & automaattinen täyttö.

     Chromessa pääsee salasanojen hallintaan napsauttamalla Chromeen kirjautuneena oikean yläkulman käyttäjäkuvaketta ja valitsemalla Salasanat. Vaihtoehtoisesti voi avata hallintavalikon oikean yläkulman kolmesta pisteestä ja valita Asetukset, niin salasanat ovat kohdassa Automaattinen täyttö.

     Vastaavasti tallennetut kirjautumistiedot löytyvät myös muun muassa Firefoxin asetuksista.

     Ystävällisin terveisin,
     KotiMikro-tuki

     Vain tilaaja voi kirjoittaa foorumille