Rekisterin puhdistaminen

Avoin
Tämä aihe sisältää 3 vastaukset, 3 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi KotiMikro-tuki KotiMikro-tuki 3 vuotta, 5 kuukautta sitten.
Tekijä
antti1.
Osallistuja (Participant)

Minulla on Windows 10. Kun win optimizerilla yrittää puhdistaa se ilmoittaa puhdistuksen jälkeen kahdesta ongelmasta, joiden polut ovat C:\Program Files\Avast software\Avast\vbox\vbox.dll. Molemmat saa auki reg editissä, jolloin aukeaa sama ikkuna, jossa lukee (oletus) REG_SZ ja yllä mainittu polku. Tämän alapuolella lukee Threding Model REG_SZ ja Free. Käytän Avast Premieriä ja silppusin Virtual Boxin Avastilla, koska en saanut Virtual Boxia muuten poistettua, mutta tämä ongelma esiimtyi jo ennen Virtual Boxin poistamista. Mikä voisi olla  syynä?


antti1.
Osallistuja (Participant)

  Minulla on Windows 10. Kun win optimizerilla yrittää puhdistaa se ilmoittaa puhdistuksen jälkeen kahdesta ongelmasta, joiden polut ovat C:\Program Files\Avast software\Avast\vbox\vbox.dll. Molemmat saa auki reg editissä, jolloin aukeaa sama ikkuna, jossa lukee (oletus) REG_SZ ja yllä mainittu polku. Tämän alapuolella lukee Threding Model REG_SZ ja Free. Käytän Avast Premieriä ja silppusin Virtual Boxin Avastilla, koska en saanut Virtual Boxia muuten poistettua, mutta tämä ongelma esiimtyi jo ennen Virtual Boxin poistamista. Mikä voisi olla syynä?

  7889945772

  Antti Raninen

   

   


  Niko
  Osallistuja (Participant)

   Moi,

   Se voi johtua siitä, että jokin aikaisempi Avastin versio on jättänyt nuo tiedostot ja vaikka ne eivät ole enää käytössä, nykyinen Avast suojaa ne, koska ne ovat Avastin kansiossa.

   Kun Avast suojaa tiedostot, niitä ei voi millään rekisterin puhdistajalla poistaa. Poistaminen onnistuu vain käsipelillä. Tai sitten niin, että ottaa Avastin pois päältä siksi aikaa, kun ajelee puhdistusohjelman. Silloin Avastin tutka ei ainakaan pääse väliin.

   Niko

   KotiMikro-tuki
   KotiMikro-tuki
   Osallistuja (Participant)

    Olen samaa mieltä kuin Niko. Ashampoon WinOptimizer sen paremmin kuin esimerkiksi CCleanerikaan ei pysty muuttamaan rekisterimerkintöjä, joita tietoturvaohjelma suojelee.

    KotiMikro-tuki

    Vain tilaaja voi kirjoittaa foorumille