One drive

Avoin
Tämä aihe sisältää 0 vastaukset, 1 kirjoittaja, ja siihen kirjoitti viimeksi  hyggepost 1 viikko, 6 päivää sitten.
Tekijä
hyggepost
Osallistuja (Participant)

Kone pyytää aloittamaan synkronoinnin uudelleen antamalla kirjautumistiedot. Onko niin, etten voi edes näyttökuvia tietokoneella katsoa ilman tätä One driveä?

Olen palauttamassa tehdasasetukset Lumia- puhelimeeni, jonka muistikortiin on varmuuskopioitu sen valokuvat- oletan kuvien olevan katsottavissa, kun kortti siirretään uuteen puhelimeen, onkohan näin?

 

Vain tilaaja voi kirjoittaa foorumille