Virustorjuntaohjelmat

Avoin
Tämä aihe sisältää 1 vastaus, 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi KotiMikro-tuki KotiMikro-tuki 1 vuosi, 1 kuukausi sitten.
Tekijä
user-367075
Katsoja (Spectator)

Tetoturvapaketissa 2019 on Panda virustorjunta. Kokeillin sitä ja skannaus kesti todella kauan. Minulla on koneessa myös AVG . Se maailmalla saanut paremmat arvostelut kuin Panda. Kumpi kannattaa säilyttää? Kanhden virustorjunnan samanaikainen käyttöhän johtaa ongelmiin. Onko Pandan käytöstä jotain synkronietua turvapaketin muiden ohjelmien kanssa?

KotiMikro-tuki
KotiMikro-tuki
Osallistuja (Participant)

  Hei,

  Pandan tekemä tarkistus saattaa varsinkin ensimmäisellä kerralla kestää kauan.

  Kahta virustutkaa ei parane pitää asennettuna, sillä niillä on taipumus riidellä keskenään. Ne luulevat helposti toisiaan haittaohjelmiksi ja saavat pahimmassa tapauksessa koko koneen sekaisin.

  Käytä AVG:tä, jos olet siihen tottunut. Pandasta ei ole mitään varsinaista synergistä hyötyä tietoturvapaketin muiden ohjelmien kanssa, mutta se on testattu yhteensopivaksi paketin muiden sovellusten kanssa.

  Toimitus ei ole testannut AVG:tä paketin ohjelmien kanssa, joten yhteensopivuudesta ei ole varmuutta. AVG on kuitenkin pätevä ohjelma, joten se melkein älähtää, jos se huomaa, että jokin toinen tietoturvaohjelma pyrkii sen tontille.

  Ystävällisin terveisin,
  KotiMikro-tuki

  Vain tilaaja voi kirjoittaa foorumille