Tyhjentääkö tehdasasetuksiin palautus tiedot

Avoin
Tämä aihe sisältää 0 vastaukset, 1 kirjoittaja, ja siihen kirjoitti viimeksi  Paimen 1 vuosi, 10 kuukautta sitten.
Tekijä
Paimen
Osallistuja (Participant)

Riittäisikö tehdasasetuksiin palauttaminen tyhjentämään puhelimen muistin silloin kun on tarkoitus luovuttaa puhelin toisen henkilön käyttöön ja luopua itse laitteesta.

Vain tilaaja voi kirjoittaa foorumille