Tracking adware

Avoin
Tämä aihe sisältää 3 vastaukset, 3 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Joppe Joppe 5 kuukautta, 1 viikko sitten.
Tekijä
digiloo29754
Osallistuja (Participant)

Kävin katselemassa mielestäni asiallisia sivuja ja äkkiä huomasin, että joku haittaohjelma oli iskenyt. Avast free ei huomannut sitä, ei myöskään Malwarebytes. Superantispyware yritti poistaa sitä, mutta ei onnistunut. Kävin toisella koneella imuroimassa Nortonin ilmaisohjelman tikulle ja se ilmoitti korjaavansa jotain tiedostoja, mutta haittaohjelma on ja pysyy. Kun painan avaa -painiketta, ohjelma yrittää väkisin mennä tiedostohallintaan. Millä ohjelmalla tuon saisi poistettua?

 

Joppe
Joppe
Osallistuja (Participant)

  user-339232
  Katsoja (Spectator)

   Käytän AdwCleaner 7.4.1 mallin ohjelmaa, joka on toiminut Win 10 melko hyvin. Mutta nyt se tarjoaa päivitystä 7.4.2 ja ei lähde päivittymään kovin hyvin, jos ollenkaan? Tästä seuraa kysymys, että on tämä nyt muuttumassa maksulliseksi, kun tavallinen päivitys ei lähde päivittämään. Minä luin AfterDawn sivuilta, että ko.ohjelma olisi muuttumassa, eli sen torjuntaa voisi kohdentaa jotain huonosti lähtevää haittaa vastaan? Tuo vähän ”haiskahtas” vähän maksulliseen suuntaan? Tietääkö kukaan tästä enempää?  Onko etunurkka sivuilla vielä yhtä tehokasta ja toistaiseksi ilmaista ohjelmaa, kuin tuo AdwCleaner?  Sen vuoksi vain, että voisi ladata ja kokeilla, jos edellinen todella on maksullinen?

   Joppe
   Joppe
   Osallistuja (Participant)

    Moi,

    Kyllä ainakin tuo uusin versio, maanantaina julkaistu 7.4.2., on edelleen ilmainen.

    Se voi olla, että päivitysserverillä on vain jotain häikkää.

    Lataa uusimman asentaja suoraan valmistajan sivulta, niin ei tarvitse välittää päivityksen takkuilusta.
    https://www.malwarebytes.com/adwcleaner/

    Paina Free download -nappia, niin asennustiedosto latautuu koneellesi. Sulje lataussivulle ilmestyvä mainos. Jos sen Free download -nappia painaa, niin silloin latautuu maksullisen Malwarebytes-ohjelman asentaja.

    Siitä taitaa olla kohta jo reilu vuosi, kun Malwarebytes osti AdwCleanerin, jota se jakelee edelleen ilmaiseksi nimellä Malwarebytes AdwCleaner. Sitä ei parane sekoittaa maksulliseen Malwarebytes-ohjelmaan, jossa on samat kilkkeet kuin AdwCleanerissa plus muita ominaisuuksia.

    Ja jotta homma olisi mahdollisimman mutkikas, niin Malwarebytesistäkin on ilmainen riisuttu versio, joksi maksullinen muuttuu parin viikon kokeilun jälkeen, jos ei kaiva kuvetta.

    Mutta joka tapauksessa, MB AdwCleaner on edelleen ilmainen, niin kuin se itsekin toteaa:

    Joppe

    Vain tilaaja voi kirjoittaa foorumille