onko suojattu

Avoin
Tämä aihe sisältää 1 vastaus, 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Joppe Joppe 7 kuukautta, 2 viikkoa sitten.
Tekijä
tero
Katsoja (Spectator)

koneellani on kasper total security 2019 ja ilmainen uusin sbybot ja windowsin tietoturvapäivitykset ajantasalla ja päällä aiheuttaako spybot onkelmia kasperille kasperista en luovu koskaan ja vaiha enää toisen firman tuotteeseen ainakaan tällä pöytäkoneella siinä pidän vain kasperin tietoturva ohjelmista ja tietysti windowsin tietoturva päivitykset aina päällä ja ajan tasalla ja kannettavassa on oliko se elisa vai saunalahti tietoturva joku sellainen niin aiheuttaako spybot onkelmia tuolle kasperille ja  kun en kasperista ainakaan pöytäkoneella suostu koskaan luopuun niin pitääkö spybot poistaa ja kannattaako kannettavan tietoturvaksi vaihtaa äkkiä joku muu vaikka se kasper

Joppe
Joppe
Osallistuja (Participant)

  Moi,

  Spybot – Search & Destroy on käytännössä kyllä turha, kun koneella kerran jo on Kasperskyn tietoturvaohjelmisto.

  Lisäksi Spybot saattaa aiheuttaa ristiriitoja Kasperskyn kanssa. Kaspersky Total Security sisältää kaikki tarvittavat tietoturvakomponentit, myös vakoilu-ja mainosohjelmien torjunnan, jota Spybot tekee.

  Kyllä minä ainakin poistaisin Spybotin, varmuuden vuoksi. Muutenkin on vähän kyseenalaista pitää montaa torjuntaohjelmaa käytössä, kun ne tuppaavat yleensä vaan torjumaan toisiaan.

  Turvallista surffausta vaan!

  Joppe

  Vain tilaaja voi kirjoittaa foorumille