Malwarebytes ?

Tämä aihe sisältää 13 vastaukset, 4 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi KotiMikro-tuki KotiMikro-tuki 5 kuukautta, 2 viikkoa sitten.
Tekijä teuvoilk
teuvoilk
Osallistuja (Participant)

Tämä ohjelma estaa lataukset etunurkasta. Kuinka voin poistaaa karanteenista tämän viittauksen?

Ilmari

 

KotiMikro-tuki
KotiMikro-tuki
Osallistuja (Participant)

  Hei,

  Malwarebytesin ilmaisversiossa ei voi määrittää ohitettavaa sivustoa, kuten Etunurkkaa, joten sulje Malwarebytes siksi aikaa, kun lataat Etunurkasta:
  Napsauta tehtäväpalkin ilmoitusalueella olevaa Malwarebytesin kuvaketta ja valitse esiin tulevasta valikosta rivi Sulje Malwarebytes. (Jos kuvake ei näy, avaa piilotetut kuvakkeet ilmoitusalueella olevasta pikkunuolesta.)

  Voit käynnistää Malwarebytesin latauksen jälkeen. Ohjelma käynnistyy myös perusasetuksilla automaattisesti Windowsin käynnistyksen yhteydessä.

  Ystävällisin terveisin,
  KotiMikro-tuki

   

   

  teuvoilk
  teuvoilk
  Osallistuja (Participant)

   Annetut ohjeet eivät toimineet? Olisiko niin, että kokeilujakson aikana (premium) tallennetut karanteenit toimii ???

    

    


   user-339232
   Katsoja (Spectator)

     

     

    Minulla on Windows 10 HP tietokone ja siinä Adw Cleaner 7.4.1 ohjelma. Kun scannaan  tietokoneeni tuolla ohjelmalla, niin ohjelma löytää ”Preinstalled. HP Touchpoint Analytic Client HP inc ohjelman.

    Miten saan ohjelmanne toimimaan, niin ettei se aina huomisoisi kyseistä ohjelmaa? Vaikka minä lisään sen ”Quarantine” osioon tai poistan sen, niin se asentuu aina uudelleen tietokoneen ohjelmistoon, kun avaan tietokoneeni?

    Miten asetukset pitää olla, ettei se ota huomioon koko ohjelmaa, jos ohjelman todella pitää olla tietokoneen sisällä?

     

     

     

    KotiMikro-tuki
    KotiMikro-tuki
    Osallistuja (Participant)

     Hei,

     HP:n oma palautusjärjestelmä palauttaa HP Touchpoint -ohjelman, eikä AdwCleaner siksi pysty sitä lopullisesti poistamaan.

     Ei sitä tarvitse HP-koneesta poistaa, vaikka AdwCleaner sen poistoa tarjoaakin. Kun AdwCleanerissa kerran ohittaa esiasennettujen, kuten tuon Touchpointin poiston, niin AdwCleaner ei enää jatkossa yritä poistaa sitä.

     HP Touchpoint Analytics on HP:n mukaan rutiiniohjelma, joka kerää diagnostiikkatietoja kokoonpanon suorituskyvystä.

     Jos ei halua käyttää Touchpoint Analyticsiä, niin sen voi HP:n tuen mukaan poistaa normaalisti Windowsin sovelluslistan kautta: Valitse aloituspainike -> Asetukset -> Sovellukset, napsauta HP Touchpoint Analytics Client -ohjelmaa ja valitse ”Poista asennus”, niin ohjattu toiminto käynnistyy.

     Ystävällisin terveisin,
     KotiMikro-tuki

      

      

     KotiMikro-tuki
     KotiMikro-tuki
     Osallistuja (Participant)

      Teuvoilk-nimimerkille Malwarebytesistä:

      Tarkoitatko, että et pysty lataamaan Etunurkasta, vaikka Malwatebytes on suljettu?

      Koita vielä sitä, että suljet ensin ohjelman ilmoitusalueen kuvakkeesta ja sitten poistat ohjelman asennuksen Windowsin asetusten Sovellukset-kohdan kautta.

      KotiMikro-tuki


      user-339232
      Katsoja (Spectator)

       Tuolla haulla ei Win10:stä löydy mitään: asetukset>sovellukset>HP Touchpoint Analytics Client>poista asennus, mitään apua?

       Joten lähetä selvät ohjeet AdwCleaneriin, jonka saa ohittamaan ko. HP Touch…. ohjelman. Jos se on Englanniksi, niin sitten lähetä se Englanniksi? Kiitos

       KotiMikro-tuki
       KotiMikro-tuki
       Osallistuja (Participant)

        Hei,

        AdwCleanerilla ei voi tehdä muuta kuin jättää sen esiasennetun HP:n ohjelman kohdalta valintamerkki laittamatta, jos tietokoneesi kerran palauttaa ohjelman joka kerta.

        Tarkista vielä Ohjauspaneelista, löytyisikö HP:n ohjelma sitä kautta:
        1. Kirjoita hakuruutuun ohjauspaneeli ja paina Enter-näppäintä.
        2. Valitse Poista asennettu ohjelma.
        3. Jos esiin tulevassa luettelossa on HP Touchpoint Analytics Client, valitse se ja valitse sitten yläreunasta Poista asennus.

        Jos ohjelma ei löydy Ohjauspaneelistakaan, niin voit yrittää sitä, että otat Windowsin palveluissa HP:n ohjelman pois päältä:

        1. Avaa Suorita-ikkuna näppäinkomennolla Windows-näppäin + R.
        2. Kirjoita Avaa-kenttään services.msc ja paina Enter-näppäintä.
        3. Jos esiin tulevassa luettelossa on HP Touchpoint Analytics Client, kaksoisnapsauta sitä.
        4. Valitse ensin Pysäytä ja valitse sitten käynnistystavaksi Ei käytössä.
        5. Vahvista muutos valitsemalla OK ja käynnistä sitten tietokone uudelleen.

        Ystävällisin terveisin,
        KotiMikro-tuki


        user-339232
        Katsoja (Spectator)

          

          

         Ohjauspaneelista ei löytynyt tuota HP Touchpoint Analytics Client ohjelmaa.

          

         Avaa Suorita……. Sieltä löytyi tuo HP Touchpoint Analytics Client ohjelma >Palvelun tila: käynnistä tai pysäytä, niin Adw Cleanerissa on edelleen tuo HP Touch…….eikä poistu pois.

         Kun täppä on Delete kohdassa ja painat ok, niin Delete täppä hyppää pois. Jos yritätä Restore käynnistystä, niin Delete täppä hyppää edelleen pois valinnasta. Joten AdwCleaner ei hyväksy kummallakaan tavalla poistaa tuota HP Touchpoint Analytic Client ohjelmaa???

          

         HP Touchpoint Analytics Client löytyi C:\programData\HP\HP Touchpoint Analytic Client >tyhjä kansio > Sinulla ei ole tämän kansion käyttöoikeuksia > tämä kansio on toisen ohjelman käytössä?????

          

          

          

          

          

         KotiMikro-tuki
         KotiMikro-tuki
         Osallistuja (Participant)

          Hei,

          Kun HP:n ohjelma on pysäytetty palveluissa, niin ei se silloin myöskään tee mitään, vaikka AdwCleaner sen listaakin.

          AdwCleaner voi listata myös muita ohjelmia, jotka ovat käytössä. Kaikki AdwCleanerin löydökset eivät aina välttämättä ole haittaohjelmia. Silloin poiston voi ohittaa, kun ei laita valintamerkkiä ohjelman kohdalle.

          Se voi olla, että jokin HP:n toinen ohjelma, kuten HP Support Assistant tai vastaava käyttää Analytics Clientiä.

          HP:n tukipalvelun kautta saattaa myös löytyä neuvoja HP:n ohjelman poistamiseen, jos siitä haluaa eroon.

          Ystävällisin terveisin,
          KotiMikro-tuki


          user-339232
          Katsoja (Spectator)

            

            

            

           Miksi Adw Cleaner ei poista kaikkia esiasennettuja ohjelmia, vaikka se on ilmoittanen tehneensä sen? Deleted > Preinstalled.HTP Toucpoint Analytic Client (Kyseessä Windows 10 HP-kone)

           Your clean up is copmplete

           Items detected 1

           Items Fixed        1

           EOF-C:\AdwCleaner\Log\AdwCleaner[C519].txt

           Nämä yllä mainitut toimenpiteet ilmoittavat, että esiasennetut ohjelmat on poistettu, mutta ne tulevat ”kerta toisensa jälkeen” esiin? Ei lähde Windowsin pois myöskään Windows:in omalla ”lisää poista”sovelluksella?

           Minulla on Windows 7: ssä tämä sama (Adw Cleaner 7.4.1) ohjelma ja siinä ohjelma toimii hyvin ja siivoaa kaikki mainokset pois?

            

            

            

            

            

            

           KotiMikro-tuki
           KotiMikro-tuki
           Osallistuja (Participant)

            Hei,

            Kuten tässä viestiketjussa on jo aiemmin todettu, tietokoneessasi oleva HP-palautusohjelma tai vastaava todennäköisesti palauttaa HP Touchpoint Analytics Client -ohjelman sen jälkeen, kun AdwCleaner on sen poistanut.

            Ystävällisin terveisin,
            KotiMikro-tuki


            hessuyxy
            Katsoja (Spectator)

             Hei, Minulla on tietokoneeseeni Asennettu Bitdefenter Anti Ransomvare ohjelma, ja virustorjuntana toimii Windowsin oma virustorjuntaohjelma.  Nyt asensin Microsoft play,n WinZip Malvare Protector 1kk kokeiluversion ohjelman joka tarkistuksen jälkeen ilmoitti gittu Trojan tartunnusta, jota ei suostu poistamaan ellen tilaa vuoden maksullista versiota.?  Onko kotimikron kautta saatavana vastaavaa versiota, tai muuta vastaavaa ko torjunta ja poisto-ohjelmaa.

             -Onko koskaan testattu Windows omaa virustorjunta versiota miten se vastaa esim. kotimikron kautta saataviin torjuntaohjelmiin ??  Mitä ohjelmia suosittelette lisäksi jos haluaa käyttää vain Windowsin omaa ohjelmaa ?   hessuyxy

             KotiMikro-tuki
             KotiMikro-tuki
             Osallistuja (Participant)

              Hei,

              WinZip Malware Protector on kyseenalainen ohjelma, jonka ilmoittamiin löydöksiin ei ole luottamista.

              Tuollainen tapa ilmoittaa jotain muka löydetystä troijalaisesta tai muusta haittaohjelmasta, joka ei lähde muuten kuin maksamalla, on ikävää huijausta.

              Tietoturva-asiantuntijat ovat tutkineet WinZip Malware Protectoria ja todenneet, ettei sen maksullinen versio yleensä löydä eikä poista mitään, vaan ohjelma saattaa esimerkiksi ilmoittaa käyttöoikeuden loppuneen ja vaatia lisää rahaa tai pyytää ottamaan yhteyttä tukeen, joka voi taas pyytää rahaa jne.

              Samalla WinZip Computing -firmalla on toinenkin huijausohjelma nimeltä WinZip Driver Updater, joka on löytävinään päivittämättömiä ohjelmia ja vaatii rahaa niiden päivittämisestä – vaikka niiden päivittäminen on itse asiassa ilmaista.

              Poista WinZip Malware Protector ja käytä jotain muuta haittaohjelmien etsijää. Yksi vaihtoehto on Malwarebytes, jonka voi ladata Etunurkasta.

              Windows 10:n oma Windowsin suojaus -virustorjuntaohjelmisto on nykyään pätevä ja riittää hyvin, sillä se etsii jatkuvasti viruksia ja muita haittaohjelmia kuten kiristyshaittaohjelmia sekä muita tietoturvauhkia.

              Jos haluaa käyttää lisäsuojaa, niin Malwarebytes on yksi vaihtoehto. Sen voi käynnistää esimerkiksi pari kertaa kuukaudessa ja antaa tarkistaa tietokoneen.

              Ystävällisin terveisin,
              KotiMikro-tuki

              Vain tilaaja voi kirjoittaa foorumille