Malwarebytes poistaa advanced systemcaren !

Avoin
Tämä aihe sisältää 1 vastaus, 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi KotiMikro-tuki KotiMikro-tuki 6 kuukautta, 1 viikko sitten.
Tekijä
lippaukko
Katsoja (Spectator)

Tämän lehden sivuilla mainostettu advanced systemcare ja malwarebytes ei toimi keskenään ?

Malwarebytes poistaa advanced systemcaren uhkana. Onko IObit Advanced SystemCare turvallinen ohjelma ?

Mitä kannattaa tehdä ? Ohittaa malwarebytesin havainnot ?

 

KotiMikro-tuki
KotiMikro-tuki
Osallistuja (Participant)

  Hei,

  Malwarebytes ja Advanced SystemCarea tekevä Iobit ovat kilpailevia yrityksiä, ja Malwarebytes on ottanut sen linjan, että se antaa vääriä hälytyksiä Iobitin Advanced SystemCaresta.

  Malwarebytes luokittelee Iobitin SystemCaren pup-ohjelmaksi (potentially unwanted program, mahdollisesti ei-toivottu ohjelma), koska SystemCare sisältää muun muassa järjestelmää käsittelevää koodia, jota Malwarebytes virheellisesti luulee haitalliseksi.

  Malwarebytesin asetuksissa kannattaa turhien varoitusten välttämiseksi laittaa Suojaus-välilehdellä, ”Mahdollisten uhkien suojaus” -osassa mahdollisesti ei toivottujen ohjelmien (PUP) tilaksi ”Varoita käyttäjää” ja sama alempaan PUM-kohtaan.

  Malwarebytesin asetusten Poikkeukset-välilehdelle voi sitten kerätä kaikki SystemCaren esiintymät, niin Malwarebytes ei niistä jatkossa huutele.

  Jos käytössä on Malwarebytesin maksullinen versio, kannattaa ottaa myös automaattinen karanteeni pois päältä Suojaus-välilehden alaosasta niin Malwarebytes ei poista luotettavia ohjelmia omin päin vain siksi, että se epäilee ohjelmaa, jota se ei tunne.

  Samoin maksullisessa versiossa pitää ajastaa automaattitarkistukset uudelleen, asentaa sitten Advanced SystemCare uudelleen, ajaa tarkistus Malwarebytesillä ja poistaa tarkistuksen lopuksi kaikki valinnat, jotka viittaavat SystemCareen ja lopuksi valita vielä että SystemCare ohitetaan aina.

  Ystävällisin terveisin,
  KotiMikro-tuki

   

   

  Vain tilaaja voi kirjoittaa foorumille