Lastpass

Avoin
Tämä aihe sisältää 1 vastaus, 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi KotiMikro-tuki KotiMikro-tuki 2 vuotta, 4 kuukautta sitten.
Tekijä
user-348062
Katsoja (Spectator)

Terve

Onko käyttöohjetta missään?

Jos otan käyttöön yhdessä koneessa, muuttaako ohjelma salasanan niin, että en läppärillä enää pääsekkään esim. sähköpostiin?

HJV

KotiMikro-tuki
KotiMikro-tuki
Osallistuja (Participant)

  Moi,

  LastPass-ohjelmasta ei ole muuta ohjetta kuin lyhyt käyttöönotto-opas ohjelman lataussivulla:
  https://etunurkka.kotimikro.fi/tietoturva/tietoturvaohjelmat/lastpass

  LastPassin oma manuaali on vain englanniksi. Se on osittain käännöskoneen kömpelösti suomentamaa tekstiä, josta saa kuitenkin jotain tolkkua:
  https://helpdesk.lastpass.com/fi/

  LastPass ei muuta mitään salasanoja tai muita tietoja ilman käyttäjän toimia. Sinun pitää vain muistaa ohjelman pääsalasana  (ja LastPassin käyttöönotossa antamasi sähköpostiosoite), niin voit myös läppärilläsi kirjautua palveluihin halutessasi LastPassin avulla.

  LastPassiin voi myös lisätä puhelinnumeronsa. Silloin voi puhelimen avulla päästä käsiksi tiliinsä, vaikka olisi unohtanut pääsalasanansa. Silloin palvelusta saa puhelimeen vahvistuskoodin, jolla saa LastPass-tilinsä taas käyttöön.

  Sähköpostiin tai muuhun palveluun kirjautuessa voi valita, käyttääkö LastPassia vai ei.

  LastPass lisää kirjautumiskenttiin oman kuvakkeensa, josta voi tarvittaessa kirjautua LastPassiin ja josta voi lisätä kenttiin LastPassiin tallennetut kirjautumistiedot.

  Tähän kuvaan on merkitty LastPassin kuvake, joka ilmestyy kirjautumiskenttiin:

  Kyllä LastPassia voi huoletta kokeilla. Sen voi aina ottaa selaimen laajennuksissa pois käytöstä, jolloin kirjautumiset toimivat taas kuten aiemmin.

  Ystävällisin terveisin,
  KotiMikro-tuki

  Vain tilaaja voi kirjoittaa foorumille