Hävinnyt asennus!

Ratkaistu
Tämä aihe sisältää 1 vastaus, 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi KotiMikro-tuki KotiMikro-tuki 1 vuosi, 7 kuukautta sitten.
Tekijä
mainioli
Osallistuja (Participant)

Hei! Minulla on läppärissäni Win 10 ja olin asentanut sille yli vuosi sitten Bitdefender Anti-Ransomwaren ja nyt se on jostain syystä hävinnyt.  Miten  tai miksi se on voinut hävitä?  Pääseekö joku koneen IP-osoitteella tekemään koneeseeni tepposia? Latasin uudelleen ohjelman ja yritin asentaa sitä, niin tulee ilmoitus, että se on turvallisuussyistä estetty ( kuva).

IlmoitusMinä käytän yksin konetta ja olen mielestäni järjestelmänvalvoja. Miten voin korjata tämän ja asentaa ohjelman takaisin? En löydä Win 10 paikkaa jossa voi ”ottaa yhteyttä järjestelmänvalvojaan” !!

terv. Mainioli

KotiMikro-tuki
KotiMikro-tuki
Osallistuja (Participant)

  Hei,

  Jokin toinen tietoturvaohjelma on saattanut poistaa Bitdefenderin asennuksen. Jotkin tietoturvaohjelmat voivat riidellä keskenään ja luulla toisiaan haittaohjelmiksi.

  Kuvan perusteella vaikuttaa siltä, että Etunurkassa on ollut vanhentunut Bitdefenderin asentaja, joka ei toimi oikein. Lataa uusi täältä, niin asennuksen pitäisi onnistua:
  https://etunurkka.kotimikro.fi/tietoturva/tietoturvaohjelmat/bitdefender-anti-ransomware

  Ystävällisin terveisin,
  KotiMikro-tuki

  Vain tilaaja voi kirjoittaa foorumille