Vanha sähköpostitili uuteen tietokoneeseen

Ratkaistu
Tämä aihe sisältää 2 vastaukset, 3 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  user-339232 1 vuosi, 1 kuukausi sitten.
Tekijä
Jemina
Osallistuja (Participant)

Olen hankkinut uuden tietokoneen, ja nyt se pitää virittää käyttökuntoon. Alkajaisiksi pitää tietysti saada sähköposti toimimaan. Ongelma on vain siinä, että en mitenkään muista sähköpostitilini kirjautumistietoja. Miten saan selville käyttäjätunnuksen ja salasanan?


Niko
Osallistuja (Participant)

  Käyttäjätunnus on useimmiten sama kuin sähköpostiosoite, mutta salasanaa ei ole ihan helppo selvittää. Yksi keino käyttää ”unohtunut salasana” -linkkiä, jollainen yleensä on selaimella käytettävässä webmail-palvelussa.  Voit myös ottaa yhteyttä sähköpostipalvelun tarjoajaan esimerkiksi tukisivujen kautta ja pyytää neuvoja.


  user-339232
  Katsoja (Spectator)

    

   Microsoft Office 365

    

   Olen ostanut tietokoneelleni noin vuosi sitten Microsoft Office 365 ohjelmisto paketin, koka sisältää Outlook sähköpostiohjelman. Nyt 2019 Toukokuun alussa Office 365 loppui ja samalla Outlook sähköpostin toiminta. Menimme elektroniikka liikkeeseen uusimaan tilannetta ja  myyjä ehdotti MS Office & Student 2019 ja muujä ehdotti ostamista koko eliniän kestävää sopimusta koneellemme ko. Office ohjelmasta hyvässä uskossa.

   Kun vuosi tuli täyteen, niin Outlook lakkasi toimimasta ja ohjelma ”pyytää ja huutaa” joka tilanteessa ohjelman uusimista ja ostamista. Tämä tilanne alkoi vähän ”kyrsiä”, kun pakettiin ei kuulunutkaan toimivaa Outlook ohjelmaa? Edellisellä … Student ohjelmalla saa ikuisen käyttöoikeuden Word, Exell jne. ohjelmiin?

    

   Nyt tulee varsinainen kysymys ja avunpyyntö: Miten saan siirrettyä Microsoft Office 365 Outlook ohjelman toiminnat ja tiedot Outlook.com maksuttomaan sähköpostiohjelmaan ja miten se perustetaan???

    

    

   Vain tilaaja voi kirjoittaa foorumille