Vaihto Hotmailista Thunderbirdiin

Avoin
Tämä aihe sisältää 1 vastaus, 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi KotiMikro-tuki KotiMikro-tuki 2 vuotta, 2 kuukautta sitten.
Tekijä
digiloo29754
Osallistuja (Participant)

Uutiskirjeessä suositeltiin juuri Live –sähköpostista luopumista. Koskeeko sama myös Hotmailia? Siellä ei ole enää aikoihin ollut roskapostin suodatusta. Mitään vaikutusta ei ole ollut, merkitsenkö asetuksissa jonkun lähettäjän roskapostiksi vai luotetuksi.  Kun olen ottanut yhteyttä ns. ylläpitoon, jonka Hotmail on kuulemma ulkoistanut, olen saanut vain neuvoja käydä asetuksissa merkitsemässä roskapostit ja luotetut, kuten jo olin tehnyt.

Toimiiko Thunderbird nykyisin itsenäisenä? Minulla oli se aikoinaan, mutta se toimi silloin Soneran sähköpostiosoitteella, jota minulla ei enää ole. Miten iso postilaatikko siellä on?  Voiko sinne siirtää Hotmailin postit? Toimiiko siinä IMAP vai POP3 ?

KotiMikro-tuki
KotiMikro-tuki
Osallistuja (Participant)

  Hei,

  Asia koskee vain Liven sähköpostia, jonka tuki on lopetettu.

  Hotmail, joka nykyään on Outlook.com, toimii edelleen ja on tuettu.

  Thunderbird on aina ollut työpöytäohjelma, johon voi liittää minkä tahansa palveluntarjoajan sähköpostitilin. Thunderbirdissä on niin iso postilaatikko kuin tietokoneellesi mahtuu, koska se on työpöytäohjelma, toisin kuin Hotmail ja muut webmail-palvelut, joita voi käyttää selaimella.

  Thunderbirdin mukana ei tule omaa postilaatikkoa, vaan ohjelmalla käytetään joko palveluntarjoajan postilaatikkoa tai pilvipalvelusta, kuten Gmailista tai Outlook.comista, hankittua tiliä.

  Thunderbirdillä voi siis käyttää Hotmail-tiliä, jolloin Thunderbirdin roskapostisuodatin suodattaa roskat ehkä vähän paremmin kuin Hotmail/Outlook.com.

  Thunderbird tukee sekä imap- että pop3-protokollaa. Täällä Thunderbirdin tuessa on lisätietoa:
  https://support.mozilla.org/fi/kb/thunderbird-ja-hotmail

  Kun Thunderbirdiin lisää Hotmail-tilin imap-muodossa, niin Thunderbird listaa koko Hotmailin kansiorakenteen kaikkine viesteineen.

  Ystävällisin terveisin,
  KotiMikro-tuki

   

  Vain tilaaja voi kirjoittaa foorumille