MIKÄ KUMMA ON TUO OST ?

Avoin
Tämä aihe sisältää 3 vastaukset, 3 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Joppe Joppe 1 vuosi, 7 kuukautta sitten.
Tekijä
klaus nurmi749439
Osallistuja (Participant)

Outlook  sähköpostin  avaamisen  yhteydessä  tulee  aina   tiedote  poista  datatiedosto  Ost. Mikä  on  tämä  ost,

ja  miten  sen  helpoimmin  poistetaan ?

Joppe
Joppe
Osallistuja (Participant)

  Ost on Outlookin offline-kansiotiedosto, johon Outlook varmistaa posteja, ainakin siloin jos käytössä Exchange Server -tili, mitä ei kyllä kotikäytössä yleensä ole.

  Vähän vaikuttaa siltä, että Outlook on jotenkin rikki, kun se antaa tuollaisen virheilmon. Kokeile korjata sitä Outlookin omalla korjaajalla. Ohjeet on täällä, mutta niissä kyllä todetaan, että ostia ei pitäisi korjata vaan luoda uudelleen:
  http://bit.ly/outlook-ost-korjaus

  Kyllä se ilmoitus silti varmaan häipyy, kun ajelet sen Scanpst-tarkistajan. Ohjelma on Officen asennuskansiossa, ellei haku löydä sitä. Polku on neuvottu tuossa ohjeessa.

  Joppe

   

   

   

   


  user-360821
  Katsoja (Spectator)

   Voisiko joku antaa opastusta miten Outlook sähköpstin offine tila saadaan vaihdettua online tiaksi. Tulee ilmoituksia synkronointi ongelmasta. Ei voida suorittaa kun käytössä on maksullinen yhteys. Siksi hankala tilanne kun posti ei kulje.Ongelma ei poistu vaikka poistan käytöstä windowsin sähköpostin.

   Joppe
   Joppe
   Osallistuja (Participant)

    Moi,

    Kurkkaa Outlookin ”Lähetä ja vastaanota” -välilehdelle. Napsauta ”Offline tila” -painiketta. Jos offline-tila-painikkeen tausta näkyy harmaana, yhteyttä ei ole muodostettu. Jos taustaa ei ole valittuna, yhteys on muodostettu.

    Tarkista myös Windowsin verkon asetuksissa, ettei siellä ole käytön mukaan laskutettava yhteys (paitis tietysti, jos sinulla on sellainen):
    Napsauta kakkospainikkeella tehtäväpalkin ilmoitusalueella olevaa verkkokuvaketta ja valitse ”Avaa verkon ja Internetin asetukset”.
    Valitse ”Muuta yhteyden ominaisuuksia” ja ota  käytön mukaan laskutettava yhteys pois käytöstä.

    Joppe

    Vain tilaaja voi kirjoittaa foorumille