Hotmail pähköposti

Avoin
Tämä aihe sisältää 1 vastaus, 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi it-ilpo it-ilpo 2 vuotta, 9 kuukautta sitten.
Tekijä
mainioli
Osallistuja (Participant)

Hei, miten saan avattua entisen hotmailini postit, kun win 10 päivityksen jälkeen se ei aukea, vaan pitää kirjautua microsoftin tilin kautta ja se on aivan erilainen, ei näy mitään yhteystietoja, ei saapuneita posteja, ei lähetettyjä näkyviin jne

terv. paula

it-ilpo
it-ilpo
Osallistuja (Participant)

  Hei,

  Jos postisi aukeaa nyt Windows 10:n Sähköposti-sovellukseen, niin kokeile, auttaako synkronoinnin muuttaminen: Valitse alareunasta hammasratas > Hallitse tilejä, valitse tilisi > Sisällön synkronoinnin asetukset.
  Sovellus hakee perusasetuksilla kolme kuukautta vanhat viestit. Vaihda valinnaksi ”Milloin tahansa”, niin kaikki latautuvat.

  Yhteystiedot dsaataavat löytyä windows 10:n Ihmiset-sovelluksesta.

  Ja varmista, että Hotmail-tilisi on Sähköposti-sovelluksen tileissä. sen pitäisi olla siellä, sillä ekalla avauskerralla Sähköposti-sovellus pyytää lisäämään tilin. Ohjelman tarjoamassa listassa on myös Hotmail. Ja voi sen lisätä myös valitsemalla Asetukset (hammasratas) > Hallitse tilejä > lisää tili.

  Ilpo

   

  Vain tilaaja voi kirjoittaa foorumille