Gmailin yhteystiedot

Avoin
Tämä aihe sisältää 1 vastaus, 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Joppe Joppe 1 vuosi, 1 kuukausi sitten.
Tekijä
teuvo.vehvilainen
Katsoja (Spectator)

Kotimikron numerossa 4/2019 sivulla 70 on yritetty neuvoa, miten virheelliset osoitteet saa pois Gmailista. Annetun neuvon mukaan saa kyllä pois nimet yhteystietoluettelosta, mutta miten saa kaikki yhteystiedot ensin samaan luetteloon? Nimittäin kun alan kirjoittaa lähetettävän kirjeen osoitekenttään nimeä, niin ohjelma ehdottaa myös sellaisia aikaisemmin käytettyjä nimiä, jotka eivät näy yhteysluettelossa. Joillakin henkilöillä saattaa olla useitakin osoitteita, joko käytössä tai osa vanhentuneina. Yhteystietoluettelossa näkyy kuitenkin nimi vain kerran tai ei kertaakaan. Kysymys lyhyesti: miten saa osoitteet pois niin, etteivät ne tule esiin sähköpostia lähetettäessä?

Teuvo Vehviläinen    [email protected]

Joppe
Joppe
Osallistuja (Participant)

  Moi,

  Kurkkaa, ovatko yhteystiedot samassa valikossa alempana, kohdassa ”Muut yhteystiedot”. Siellä pitäisi olla kaikki Google-tilisi keräämät osoitteet. Niitä voi sitten raivata.

  Gmailin automaattisen osoitteen täydennyksen saa myös kokonaan pois päältä, jolloin  uusia osoitteita voi lisätä itse:
  Avaa Gmailin asetusvalikko hammasrataan kuvasta ja valitse ”Asetukset”. Rullaa alas kohtaan ”Luo yhteystiedot automaattista täydentämistä varten” ja laita valinta kohtaan ”Luon yhteystiedot itse”. Rullaa alas asti ja valitse ”Tallenna muutokset”.

  Terveisin,
  Joppe

  Vain tilaaja voi kirjoittaa foorumille