Gmailin yhteystiedoista tallentuu vain ensimmäinen

Avoin
Tämä aihe sisältää 2 vastaukset, 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  user-352004 1 vuosi, 9 kuukautta sitten.
Tekijä
user-352004
Katsoja (Spectator)

Tervehdys

Ensiksi kiitos siitä avusta, jota olen saanut tämän foorumin kautta. Tämänkertainen ongelmani on siinä, että kun yritän ottaa erään henkilömme yhteystietoja talteen alla olevan valinnan mukaan,

Kuvankaappaus

Saan talteen vain ensimmäisen henkilön tiedot.

Joppe
Joppe
Osallistuja (Participant)

  Moi,

  Tuohon vCard-muotoon viety tiedosto pitää avata Applen Yhteystiedot-sovelluksella tai muulla vastaavalla sovelluksella. Windows ei osaa sitä näyttää oikein, vaan näyttää vain yhden kummallisen yhteystiedon, kun tiedoston avaa.

  Vcard-tiedoston tuominen esimerkiksi Microsoftin Outlook-ohjelmaan edellyttää, että luotu vcf-tiedosto muunnetaan ensin csv-tiedostoksi, joka sitten tuodaan Outlookiin.

  Vcard-muotoa ei Windowsissa kannata käyttää, sillä vcardin muuntaminen vcf-muotoon on työläs ja hankala prosessi, koska siinä on painettava OK kunkin csv-tiedostoon tuotavan yhteystiedon kohdalla. Yhdellä OK:lla ei pysty tuomaan kaikkia samanaikaisesti csv-tiedostoon.

  Kannattaa siis käyttää csv-muotoa, jos tiedostoa käsittelee Windowsissa (tai taulukkolaskentaohjelmalla missä tahansa ympäristössä).

  Jos vcard ei Applen koneessakaan näy oikein, niin olisiko siinä Export contacts -valikossa vielä vaihtoehto ”All contacts” tms, jos siitä nuolesta tulee lisää valikkoa näkyviin?

  Oma Googlen Yhteystiedot-sivuni näyttää vähän erilaisen vientivalikon, ja siinä saa kyllä kaikki talteen All contacts/Kaikki yhteystiedot -valinnalla.

  Googlen vientitoimintoni näyttää tältä, vaikka ei tuo erilainen versio siihen vientitoimintoon vaikuta, eikä sekään, onko se suomea vai englantia:

  Joppe


  user-352004
  Katsoja (Spectator)

   Kiitos taas paljon Joppe

   Voinen käyttää noita ohjeita vasta joululomien jälkeen. Unohdin sanoa, että yhteystietoja on tarkoitus siirtää Android-puhelimesta iPhoneen.

   Oikein mukavaa ja rauhallista joulua kaikille!

   Vain tilaaja voi kirjoittaa foorumille