Elisan sähköpostin siirto kotikoneelle?

Avoin
Tämä aihe sisältää 1 vastaus, 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi maijavari maijavari 2 vuotta, 10 kuukautta sitten.
Tekijä
ep–pu
Osallistuja (Participant)

Käytössäni on Elisan sähköposti jota käytän selaimella. Minulla on sielleä useita kansioita, mutta nyt on tullut tarve saada eräs kansio kokonaisuudessaan siirrettyä kotikoneelle, mutta miten ja millä ohjelmalla.  Koneessani on Win 10 käyttis, enkä ole mikään haka koneenkäyttäjänä… Selkeitä ohjeita kyllä kaipaisin…  🙂

maijavari
maijavari
Osallistuja (Participant)

  Moi,

  Mitään kovin järkevää konstia kansion tuomiseen webmailista ei taida olla. Kansiossa olevat viestit voi tallentaa tietokoneelle yksitellen valitsemalla viestin ja sitten työkaluriviltä ”Lisää”  -> ”Tallenna (.eml).

  Lukemiseen pitää olla tietokoneella jokin eml-muotoa käyttävä postiohjelma. Yksi vaihtoehto on Windows 10:n Sähköposti-sovellus.

  Käynnistä aloitusvalikosta Sähköposti ja lisää siihen Elisan tilisi.
  Valitse ohjatussa toiminnossa alin vaihtoehto, Muu tili. Anna sähköpostiosoitteesi ja salasanasi, niin sovellus hakee todennäköisesti automaattisesti muut tiedot ja lataa postisi.

  Saat kansiot näkyviin, kun valitset vasemmalta Kansiot-kohdasta Lisää ja valitset haluamasi kansion.
  Jos vanhat postit eivät näy, niin muuta synkronointiasetuksia valitsemalla alareunasta hammasrattaan -> Hallitse tilejä, valitse tilisi -> Sisällön synkronoinnin asetukset.
  Sovellus hakee perusasetuksilla kolme kuukautta vanhat. Vaihda asetukseksi ”Milloin tahansa”, niin vanhojenkin pitäisi latautua sovellukseen.

  Koko kansiota ei pysty Sähköposti-sovelluksessakaan tallentamaan tietokoneelle, mutta  Sähköpostissakin voi tallentaa viestit yksitellen tiedostoina. Talennetut tieodostot avautuvat kaksoisklikkauksella Sähköposti-sovellukseen.

  Pientä askartelua se siis vaatii, jos ison postimällin tallennuksellee on tarvetta.

  Maija

   

  Vain tilaaja voi kirjoittaa foorumille