Windows 2010

Avoin
Tämä aihe sisältää 1 vastaus, 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  user-339232 1 vuosi, 3 kuukautta sitten.
Tekijä
digiloo29754
Osallistuja (Participant)

Ostin joskus Jimmsiltä Microsoft Office 2010 Home & Student, FI, Retail, 3 käyttäjä -ohjelman. Se on ollut tähän asti vain yhdessä koneessa, mutta nyt yritin asentaa sen tähän. Ohjelma ilmoitti kuitenkin, että se voi olla kerrallaan vain yhdessä koneessa.  Koneeni ovat ethernet -piuhoilla modeemissa. Pitäisikö niiden olla Wi-Fi -verkossa, jotta tuon ohjelman voi asentaa komeen koneeseen? En ole varma, toimisiko Wi-Fi, koska modeemi on eri huoneessa kuin koneet ja välissä on 16 cm:n betoniseinä ja kaapisto.


user-339232
Katsoja (Spectator)

   

   

   

  Microsoft Office 365

   

  Olen ostanut tietokoneelleni noin vuosi sitten Microsoft Office 365 ohjelmisto paketin, koka sisältää Outlook sähköpostiohjelman. Nyt 2019 Toukokuun alussa Office 365 loppui ja samalla Outlook sähköpostin toiminta. Menimme elektroniikka liikkeeseen uusimaan tilannetta ja  myyjä ehdotti MS Office & Student 2019 ja muujä ehdotti ostamista koko eliniän kestävää sopimusta koneellemme ko. Office ohjelmasta hyvässä uskossa.

  Kun vuosi tuli täyteen, niin Outlook lakkasi toimimasta ja ohjelma ”pyytää ja huutaa” joka tilanteessa ohjelman uusimista ja ostamista. Tämä tilanne alkoi vähän ”kyrsiä”, kun pakettiin ei kuulunutkaan toimivaa Outlook ohjelmaa? Edellisellä … Student ohjelmalla saa ikuisen käyttöoikeuden Word, Exell jne. ohjelmiin?

   

  Nyt tulee varsinainen kysymys ja avunpyyntö: Miten saan siirrettyä Microsoft Office 365 Outlook ohjelman toiminnat ja tiedot Outlook.com maksuttomaan sähköpostiohjelmaan ja miten se perustetaan???

   

   

   

   

  Vain tilaaja voi kirjoittaa foorumille