Virheilmotus

Avoin
Tämä aihe sisältää 3 vastaukset, 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi maija vari164744 maija vari164744 2 vuotta, 4 kuukautta sitten.
Tekijä
pepperoni70
Osallistuja (Participant)

Hei Foorumilaiset! Minulla on lievähkö ongelma tällaisen virheilmoituksen takia:  Virhe käynnistettäessä kohdetta: C:\users\Pertti\cnmss

Määritettyä osaa ei löydy.

Mitä mahtaa tarkoittaa? Kone toimii kyllä muuten ihan normaalisti. Koneeni on Lenovo ja käyttöjärjestelmä on Windows Pro

 

[email protected]

maija vari164744
maija vari164744
Osallistuja (Participant)

  Moi,

  Tuo cnmss on ilmeisesti jokin Canonin tulostinajurin tiedosto, joka on jäänyt kummittelemaan.

  Jos käytät Windows 10:tä, niin kirjoita tehtäväpalkin hakuun Järjestelmän määritykset ja valitse se osumista (pitäisi olla ylin).

  Etsi käynnistyjistä Canon cnmss tai vastaava ja ota pois käytöstä.

  Jos tuo määritystyökalu ei sitä löydä, niin kokeile tätä Microsoftin Autoruns-työkalua. Se kaivaa vähän syvemmältä.

  Terveisin,
  Maija


  pepperoni70
  Osallistuja (Participant)

   Kiitos neuvostasi Maija , mutta en löytänyt ohjeittesi mukaan niitä tietoja.

   Avasin järjestelmän määritykset ja sieltä osion Käynnistys. Siellä oli kaksi riviä tekstiä. Ensimmäisenä oli Windows 10 (C:\Windows):Nykyinen käyttöjärjestelmä; Oletuskäyttöjärjestelmä  Toisella rivillä oli AuditPE (\Windows) Palvelut-osiosta ei löytynyt mitään Canoniin viittaavaa.

   Katsoin kuitenkin Program filesista ja sieltä löytyi se cnmss-tiedosto, eli se liittyi Canon-tulostimeen. Mitä sille voisi tehdä jotta se ei enää pompahtaisi virheilmoituksena koneen käynnistyessä esiin?

   maija vari164744
   maija vari164744
   Osallistuja (Participant)

    Kokeile vielä tuolla Autoruns-ohjelmalla. Jos se löytää käynnistyjistä Canonin cnmss-ajurin, niin ota sen valinta pois päältä.

    Sitäkin voi kokeilla, että poistaa Canonin tulostimen ja asentaa sen uudestaan – olettaen, että käytössä on Canonin tulostin.

    Maija

    Vain tilaaja voi kirjoittaa foorumille