Vanhaksijääneiden "Suosikit" listauksien etsintä

Avoin
Tämä aihe sisältää 2 vastaukset, 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Toimitus Toimitus 2 vuotta, 4 kuukautta sitten.
Tekijä
merimureena
Osallistuja (Participant)

Aikoinaan Kotimikrossa oli tarjolla ohjelma, joka etsi Suosikit-listalta nettiosoitteet, jotka eivät olleet enää aktiivisia. Onko tällainen ohjelma jossakin vielä olemassa, koska Suosikit-listaa olisi syytä välillä siivota.

Toimitus
Toimitus
Avainmestari (Keymaster)

  Hei,

  Ohjelma oli AM-DeadLink. Siitä oli juttu numerossa 15/2013. Ohjelmaa ei enää tueta. Ohjelman sivuilla todetaan, että ulkoisella työkalulla ei enää parane ronkkia selaimia, koska ne ovat niin monimutkaisia softia.

  Sivulla todetaan, että ohjelmalla voi listatata suosikit, mutta kohteita ei voi enää muokata eikä poistaa. Ja ainakaan Edgeä ei mainita tuetuissa selaimissa.

  Selaimille löytyy lisäosia, joilla voi tarkistaa kirjanmerkit. esmerkiksi Chromelle on Bookmark Checker -lisäosa. Muilla selaimilla voi kokeilla etsiä vastaavaa laajennusta selaimen laajennusvalikoimasta.

  Juhani/toimitus

  Toimitus
  Toimitus
  Avainmestari (Keymaster)

   Sellainen lisäys tuohon edelliseen, että AM-DeadLinkistä on tulossa juttu syyskuun lopulla ilmestyvään 15-numeroon. Kuten edellä totesin, ohjelmalla voi edelleen listata kuolleet kirjanmerkit.
   Jutussa neuvotaan, kuinka listaa voi hyödyntää, kun käyttää selaimen omaa suosikkien poistotoimintoa.

   Juhani

   Vain tilaaja voi kirjoittaa foorumille