Tuplakuvat siirron jälkeen

Ratkaistu
Tämä aihe sisältää 1 vastaus, 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Joppe Joppe 2 kuukautta, 1 viikko sitten.
Tekijä
kfca
Osallistuja (Participant)

Kun kuvat siirtyvät kamerasta, joko Google-kuviin, tai USB-johdolla läppäriin, tulee aina tuplakuvat. Niissä on vähän eri valotus, mutta muuten identtiset? Käytössä  IPhone ja win10.

Joppe
Joppe
Osallistuja (Participant)

    Moi,

    Tuo saattaa johtua siitä, että sinulla on iPhonessa HDR, High Dynamic Range -kuvanparannus, päällä. Kun HDR on käytössä, laite tallentaa kuvasta kaksi versiota Kuvat-sovellukseen: yhden HDR:llä ja toisen ilman.

    Ota HDR pois päältä kamerassa (napauta kameraikkunassa HDR:ää), niin laite tekee vain normaalikuvaa.

    Tai jos haluaa säilyttää vain HDR-kuvan, niin sen voi valita pelkästään säilytettäväksi. Se säästää tilaakin. Valitse Asetukset -> Kamera ja ota ”Pidä normaali kuva” pois päältä.

    Joppe

    Vain tilaaja voi kirjoittaa foorumille