To Do ja iPhone

Avoin
Tämä aihe sisältää 4 vastaukset, 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  user-352004 4 kuukautta, 1 viikko sitten.
Tekijä
user-352004
Katsoja (Spectator)

KotiMikrossa 8/2020 esiteltiin To Do. Se minulla onkin kaikissa koneissa ja puhelimissa. Sivulla 23 kerrottiin, miten listan voi läettää. Tietokoneella se onnistuu, mutta iPhonessa ei Ostokset-kohdalla ole käyttäjäkuvaketta. Miten voin lähettää Ostokset-listan jollekin muulle?

KotiMikro-tuki
KotiMikro-tuki
Osallistuja (Participant)

  Moi!

  Varmista, että lista on valittuna, etkä ole muokkaustilassa. Kun valmis lista on valittuna, niin oikeassa yläkulmassa pitäisi näkyä käyttäjäkuva, kuten tässä iPhonen kuvakaappauksessa:

  Ystävällisin terveisin,
  KotiMikro-tuki


  user-352004
  Katsoja (Spectator)

   Kiitos vastauksesta. Valitettavasti se meni roskapostiin ja huomasin sen vasta nyt. Mutta kumma juttu. Minulla on kotipuhelimena iPhone XR ja työpuhelimena 8. Kummassakaan ei näy käyttäjäkuvaa. Lisäksi vastaavassa kohdassa näkyy ylhäällä < Tehtävät, ei < Luettelot. Windows 10 koneessakaan ei näy käyttäjäkuvaa vaan kolme pistettä … joista löytyy vaihtoehto ”Lähetä luettelo sähköpostitse”.

   KotiMikro-tuki
   KotiMikro-tuki
   Osallistuja (Participant)

    Moi,

    Kumma juttu tosiaan. Tuo kuvakaappaus on XR-versiosta. Kokeilin varmuuden vuoksi nyt jo vähän vanhassa iPhone 6 Plus -puhelimessa, ja siinäkin sovellus toimii normaalisti.

    Ota kuvakaappaus sovelluksesta, kun olet tallentanut jonkun listan, ja laita kuva tänne. Kuva saattaa auttaa.

    XR:ssä saa kaapattua kuvan, kun painaa samanaikaisesti virtapainiketta ja äänenvoimakkuuden lisäyspainiketta.

    Kuvan saa liitettyä foorumiviestiin viestiruudun työkalurivin oikeanpuoleisimmalla painikkeella.

    Ystävällisin terveisin,
    Alpo
    KotiMikro-tuki

     


    user-352004
    Katsoja (Spectator)

     No nyhän mä vasta hokasin

     Olen aikaisemmin lisännyt hommia tehtäviin eli olin yhden tason liian pitkällä. Kun palasin ylöspäin, jolloin näkyy mm. Päivän tehtävät, Tärkeät, jne. ja aivan alhaalla Uusi luettelo. Tuosta viimeisestä sai luoduksi Ostoslista-lettelon. Siirsin sinne aiemmin OneNotessaolleet ostokset (melkein sata). Sen jälkeen merkitsin kaikki valmiisi. Seuraavan kerran,kun pitää mennä kauppaan, valisen valmiista tehtävistä klikkaamalla kulloinkin tarvittavat tuotteet. Kaupassa klikkaan taas ostetut valmiiksi.

     Vain tilaaja voi kirjoittaa foorumille