Tiedotojen/hakemistojen salausohjelma Easy File Locker (EFL2.2_Setupx64.exe)

Avoin
Tämä aihe sisältää 1 vastaus, 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi KotiMikro-tuki KotiMikro-tuki 1 vuosi, 2 kuukautta sitten.
Tekijä
seijanie
Katsoja (Spectator)

Imuroin koneelleni otsikossa mainitun ohjelman ja käytin sitä.  Sitten Winukka ei pitänytkään mitä lupasi: piti palauttaa vain oletusasetukset ja ohjelmien säilyä, mutta ei säilynytkään.  Asensin ohjelman uudelleen, mutta käynnistyessään se menee suoraan kysymään salasanaa, eikä hyväksy (ihan) eka kerralla antamaani salasanaa, ei myöskään anna ilmoittaa (t. vaihtaa) uutta salasanaa.  En voi muuta kuin napauttaa toista nappulaa ”Cancel”, jolloin ohjelman suoritus loppuu.  En siis saa ohjelmaa edes käynnistettyä.   Salattu hakemisto on nyt kateissa.  Ohjelman poistokaan ei palauttanut salattua hakemistoa näkyviin, ja on konekin uudelleen käynnisetty.  Salasana oli varmasti oikein, koska eka kerralla se toimi ihan ok., ja nyt ”kierrätin” sen ohjelmaan leikepöydän kautta. Salasana oli tallennettuja .txt -tiedostoon.

Pääsenkö siihen mitenkään käsiksi?  Mitä mahdollisia ”piruetteja” minulla on vielä tekemättä?

Seija N.

KotiMikro-tuki
KotiMikro-tuki
Osallistuja (Participant)

  Moi,

  Kokeile sitä, että käynnistät tietokoneen vikasietotilaan.  Siinä pitäisi päästä käsiksi salattuihin tiedostoihin. Vaihtoehtoisesti voit käynnistää tietokoneen käynnistystikulta tai käynnistys-cd/dvd:ltä, jos sellainen on käytössä.

  Täällä on neuvottu, kuinka Windows 10:ssä pääsee vikasietotilaan:
  http://bit.ly/win10-vikasietotila

  Ystävällisin terveisin,
  KotiMikro-tuki

  Vain tilaaja voi kirjoittaa foorumille