Systeemilevyn varmistus

Avoin
Tämä aihe sisältää 3 vastaukset, 4 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Joppe Joppe 10 kuukautta sitten.
Tekijä
user-386948
Katsoja (Spectator)

Minulla on systeemilevynä ssd-levy. Mikä nyt on lukuisista vaihtoehdoista paras koko systeemin varmistamiseen esimerkiksi toiselle ssd-levylle niin, että kun kaputti tulee, voisi vaan vaihtaa levyn ja jatkaa iloisena koneen käyttämistä.

Ja jos saisi vielä rautalangasta väännettynä, miten ehdottamallanne ohjelmalla varmistus otetaan ajossa olevasta systeemilevystä, jossa siis mitä ilmeisimmin on tiedostoja, jotka ovat varattuja ja juuri systeemin käytössä.

 

KotiMikro-tuki
KotiMikro-tuki
Osallistuja (Participant)

  Moi,

  Levykuvan eli image-tiedoston tekoon voi käyttää esimerkiksi Macrium Reflect -ohjelman ilmaisversiota. Macrium on nopea, helppo ja luotettava ohjelma.

  Täällä on ohjelman lisäksi myös lehdessä julkaistu ohjelman käyttöä esittelevä artikkeli:
  https://etunurkka.kotimikro.fi/ohjelmat/macrium-reflect-free

  Ystävällisin terveisin,
  KotiMikro-tuki


  user-339232
  Katsoja (Spectator)

   Kun lataan 7-Zip ohjelmalla ohjelmaa, niin latauksen jossakin vaiheessa tulee virhetieto. C:\Windows\ST6UNST.039(.exe). This file can be useful in diagnosing your inastallation problem? Miten tämä korjataan. Minulla on vuoden vanha tietokone kovilla tehoilla, Windows 10. pääselaimena Firefox ????

   Joppe
   Joppe
   Osallistuja (Participant)

    Kokeile ajaa ohjelman asentaja korotetuilla oikeuksilla niin, että napsautat asennusohjelmaa kakkospainikkeella ja valitset rivin ”Suorita järjestelmänvalvojana”.

    Joppe

    Vain tilaaja voi kirjoittaa foorumille